Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 24 Nis 2024 16:00

Gökyüzünün Matematiğinde Akrep Dolunayı neler getirecek?

Kaosun, mirasın, simyanın evinden ve aynı evin sahibi akrep burcundaki dolunay, maddi manevi değerler aksını çalıştırırken, bizlere ne getiriyor?

akrep

GÖKYÜZÜNÜN MATEMATİĞİNDE AKREP DOLUNAYI

Kaosun, mirasın, simyanın evinden ve aynı evin sahibi akrep burcundaki dolunay, maddi manevi değerler aksını çalıştırırken, kova görünümlü ikizler burcu etkili yükseleni ile bize merhaba der.

Gerilimi yüksek ve dengesizliği ön planda olan büyük açıların varlığı ile, sabit nitelikteki aşırılığın eşliğinde yoğunlaşan enerji, aynı zamanda dolunayın yüksek etkili bırakma bıraktırma/ patlama patlatma enerjisi ile bütünleşince, tasavvuru mümkün olmayan etkilerdeki patlamaya hazır bombayı kucağımıza bırakmış oluyor.

Tedirginliği ayyuka çıkartan duygusallığın eşlik ettiği hallerimiz çoğalıyor ve böylesi bir hal içinde, düşünmeksizin dürtüsel tepkiler basit durumlarda dahi kendiliğinden gerçekleşir, diğerlerini düşünemiyorum bile…

burçlar

Derin sezgisel bilişleri, öngörüleri sunabildiği gibi, beyin sisi sebebiyle hepsinin çorba olma olasılığı oldukça yüksek. Kafa karışıklığı içerde köşeye sıkışmış hissi verse de, tüm bu hallerimizin hiç oluşmasına müsaade etmeden, görünmeyeni görünür eylemek; hem bizim kurtuluşumuz olacağını, hem de simya ilmiyle yenilenmemizi dönüşmemizi bize müjdeler gökyüzü.

Kendimize olan sorumluluklarımızın toplumsal düzeyde de görünür olmasını sağlamak. Nasıl mı? İşte bir kaç anektod;

  • *Bana dokunmayan yılan bin yaşasın, dediğimiz her türlü hallerden, banane sanane düşüncelerinden özgürleşerek, vicdanımıza huzur verecek kişisel hareketler deviniminin toplumsal olmasında adım atmak
  • *Kendine adil olmayan dışarıya nasıl adil olsun, adaleti hem içeride hem dışarıda sağlamak,
  • *Eşitsizliğe dur diyebilecek o cesaret ile elif olmak dim dik,
  • *Adalet ve eşitlik ilkesi ile diğerlerini de desteklemek
  • *Bu üç dört hususta şimdiye dek ustalaşmış olduğumuzu hatırlamamızı ve bundan mütevellit;
  • BİZ’i biliyorsun iyi, BEN’i bilme vakti der. BİZ’in içindeki BEN’e de sahip çıkmamızdır asıl muradı!
  • *Kişisel istekleri bırakarak ilahi sisteme güvenmek ve hayata karşı huzurlu şefkatle merhametle yaklaşmak,
  • *Kurban bilincini bırakarak cesaret ile sorumluluklarımıza sahip çıkmak,
  • *Bu ikiliyi de iyi hatırla, toplumsal düzeyde başarıyla yapmamızı sağlayacak olan özgüvenimizdir, peki bu içimizde mevcut mu? Yani kendi değerimizi kadrimizi biliyor muyuz?

akrep 1

Kendi kadrimizi bilen olmak tüm kapıları açacak bir anahtar! Alsana “maymuncuk” şimdi sırrın sırrını avuçla!

  • Dürtüsel olabilecek tepkilerimiz neler ve biz bu hususlarda sakinliği dinginliği nasıl sağlarıza yönelmekte anektodlardan biridir.

  • Şu an oldukça yüksek gerilimli enerjiyi beden soğuruyor, duygusallığı kabartarak dozunu artırıyor ve bu sinirliliği, öfkesi olmayanlarda bile, siniri öfkeyi provake edebilecek düzeyde olduğundan, bu tür yüksek gerilimi olan dolunaylarda enerji sarfettiren sporlar yapmak bizim korunmamızı sağlayacaktır. Bununla birlikte spor yaparak kas iskelet sistemi aktivasyonu ile mutluluk verici hormonları salgılanmasını sağladığı için yaşama dair önemli bir farkındalık yaratır.

*Ve bu fiziksel hareketlilik aynı anda zihin açıklığı da verir. Yaşam içerisinde düzenli spor yapmak beyin sisinin sağlıklı bir şekilde hem dağılmasını hem de bizden bu tür rahatsızlıkların uzaklaşmasını sağlayacaktır.

Artmış olan enerjiyi sporsal faaliyette sarfet, Kötüye meyili, iyiye dönüştür, BEN’den BİZ’e fayda sağla!

BİZ’i biliyorsun iyi, BEN’i bilme vakti! Der. BİZ’in içindeki BEN’e de sahip çıkmamızdır asıl muradı!

Kendi kadrimizi bilen olmak tüm kapıları açacak bir anahtar! Alsana “maymuncuk” şimdi sırrın sırrını avuçla,

Aşkla ilimle lütufla Selamen selame tüm yaratılmışlara.

Ekleme Tarihi: 24 Nis 2024 16:00