Asayiş Güncelleme Tarihi: 14 Ağu 2017 13:49

Fethullah Gülen : Çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım

PENSİLVANYA'daki çiftliğinden sohbetler aracılığıyla örgütüyle iletişimde olan Fethullah Gülen bu kez 'şeytani bir senaryo' ile FETÖ'ye talimatlar iletti. Gülen'in iddiasına göre yakında önemli isimlere suikastlar olacak. Türkiye'de neo-kargaşa dönemi başlayacak.

Fethullah Gülen : Çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım

FETÖ lideri terörist Fetullah Gülen her pazartesi yayınlanan 'Bamteli' adlı sohbetinde 'önemli isimlere suikast' iddiasında bulundu. Gülen'in bu sözleri örgütüne 'kargaşa ve suikast' planı için mesaj verdiği şeklinde yorumlandı.

Fethullah Gülen planlarını aktardığı sohbetine "Son Şeytanı Senaryo' adını verdi. Gülen önemli isimlere suikast yapılacağını ve bunun örgütüne mal edileceğini iddia ettiği konuşmasında, Türkiye'de neo-kargaşa döneminin başlayacağını savundu.

BEN DEMİŞTİM DİYECEK

İstihbarat kaynakları FETO'nun açık açık suikast iddiasında bulunmasının bir senaryo olduğuna dikkat çekiyorlar. Gülen bu sözleri sarf ederek örgütünün yapacağı karanlık eylemi hükümete yıkmaya çalışıyor. İşte Fethullah Gülen'in 'şeytani senaryosu'nu aktardığı sözleri;

-(...) Bunun üzerine, fesada kilitli ruhlar başka bir senaryonun peşine düştüler: “Acaba şimdi ne yapsak?!. Öyle ise, daha ciddisini yapmamız lazım. Çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım, doğrudan doğruya. Sonra da bunu…” Neyi söylüyorum biliyor musunuz? Ayağa düşmüş şekilde konuşulan şeyleri söylüyorum. Ayağa düşmüş şekilde konuşulan, kapalı kapılar arkasında konuşulan şeyleri söylüyorum: “Önemli bazı kimseleri… Gerçekten meseleye ‘darbe’ dedirteceğimiz şekilde… Yeni/yepyeni -evet hiç kullanılmayan bir kelime ile diyeyim- “neo-kargaşa”, yeni bir kargaşa tipi… Öyle ki Türkiye’deki bir kısım kandıramadığımız kimseleri de bununla kandıralım ve bir de dünyada kamuoyunu değiştirelim, lehimize değiştirelim!.. Zira şimdilerde, herkes, bunun bir ‘senaryo’ olduğunu söylüyor!”

Ekleme Tarihi: 14 Ağu 2017 13:49