Asayiş Güncelleme Tarihi: 18 Ağu 2017 01:04

Hatay'da hain saldırı: 1 asker şehit oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesi Karayılan kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Hatay'da hain saldırı: 1 asker şehit oldu

Edinilen bilgilere göre, Karayılan Mahallesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Bölgeye çok sayıda jandarma ekipleri sevk edilirken çatışmada jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz yaralandı. Yaralanan Akdeniz ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Akdeniz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

OPERASYON BAŞLATILDI

Bölge ablukaya alınarak karanlıktan yararlanarak kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ile Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya İskenderun Devlet Hastanesine gelerek yetkililerden bilgiler aldı

BABAEVİNDE YAS VAR

Terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz’in Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki babaevinde yas var.

Şehidin babası Mustafa ile annesi Emine Akdeniz’in Tozluyurt Yaylası’nda olduğu ve acı haberin aileye yaylada askeri yetkililer tarafından verildiği öğrenildi. 
Şehadet haberi üzerine şehidin Gümüş köyündeki ablasının evine giden yakınları gözyaşı döktü. Fenalaşan şehit yakınlarına 112 acil ekipleri müdahalede bulundu. 

Şehit Akdeniz’in, 7 yıldır uzman çavuş ve evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.  İskenderun ilçesi Karayılan Mahallesi Amanos Dağları kırsalında dün akşam saatlerinde, terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan Abdullah Akdeniz, İskenderun Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 

Ekleme Tarihi: 18 Ağu 2017 01:04