Asayiş Güncelleme Tarihi: 10 Eki 2017 19:20

Polis Cumhuriyet Savcısını vurdu savcının ilk sözleri bunlar oldu

Makamında bir polis memurunun silahlı saldırısıyla ağır yaralanan Korkuteli Savcısı Kadir Küçükören için acil kan anonsu yapılınca, çok sayıda polis hastaneye akın ederek savcı için kan verdi.

Polis Cumhuriyet Savcısını vurdu savcının ilk sözleri bunlar oldu

Antalya'nın  Korkuteli ilçesinde makamında bir polis memurunun silahlı saldırısına uğrayan Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçükören, helikopterle  Antalya'ya getirildi.

Helikopterden indirildikten sonra  Akdeniz Üniversitesi Hastanesi aciline getirilen Küçükören, ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Kol, bacak ve göğüs bölgelerinden 3 kurşunun isabet ettiği öğrenilen Küçükören'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

7 EL ATEŞ ETTİ, 3 YERİNDEN YARALADI

Korkuteli Savcısı Kadir Küçükören, adliyedeki odasında Turgut Avcı isimli polis memurunun beylik tabancasından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. Adliyede katibe olarak çalışan eşine izin vermediği gerekçesiyle savcının odasına gelip 7 el ateş eden Turgut Avcı, adliye polisi tarafından olay yerinde yakalandı.

Vücuduna 3 kurşun isabet eden Savcı Kadir Küçükören, önce  Korkuteliilçesindeki özel hastaneye, oradan da ambulans helikopterle  Antalya  Akdeniz Üniversitesi Hastanesine getirildi.

POLİSLER KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE KOŞTU

Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi bulunan savcı için polis telsizinden yapılan 'kan' anonsunu duyan  Antalya'da görevli polisler ise hastaneye akın etti. Kan grubu uyan çok sayıda polis, savcı için 8 ünite kan bağışında bulundu. Savcı Kadir Küçükören'in hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Savcının Vurulduktan Sonra ki İlk Sözleri 

Makamında polis tarafından vurulan Korkuteli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, vurulduktan sonra "Bu olaydan annemin haberi olmasın." demiş.

Korkuteli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner'in makamında uğradığı silahlı saldırının görgü tanığı  Mehmet Çetinkaya olay anını anlattı.  Çetinkaya, savcının yaralandıktan hemen sonraki ilk sözünün "Annem duymasın" olduğunu söyledi.

"POLİSİN ÜZERİNE ATLAYIP SİLAHINI ALDIM"

Olay anında bir işi için Adliye'de bulunduğunu ve biranda savcının odasından silah sesi gelmeye başladığını söyleyen  Mehmet Çetinkaya "Silah sesinin gelmesiyle birlikte içeriye daldım. Polisin üstüne çıkarak silahını aldım. Yaralı olan Savcı Kadir Küçüköner'e tampon yaparak yardım istedim. Polisi etkisiz hale getirdikten sonra güvenlik güçlerine teslim ettik." dedi.

"BU OLAYDAN ANNEMİN HABERİ OLMASIN"

Çetinkaya Savcı Kadir Küçüköner'in vurulduktan sonra ilk sözlerini de söyledi. Küçüköner, vurulduktan sonra "Bu olaydan annemin haberi olmasın" demiş.

Ekleme Tarihi: 10 Eki 2017 19:20