Asayiş Güncelleme Tarihi: 16 May 2017 11:48

Trabzon'da teröristlerin ilk ateşi sonucu Uzmançavuş şehit oldu

Trabzon'un Maçka ilçesi Karaağaçlı köyünde devriye gezen Jandarma ekipleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz yaralandı. Yaralı Çetingöz kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Bölgede operasyon başladı.

Trabzon'da teröristlerin ilk ateşi sonucu Uzmançavuş şehit oldu

Trabzon'un  Maçka ilçesinde kırsal alanında devriye görevini yapan jandarma ekipleri ile  PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 24 yaşındaki Uzman Çavuş  Osmangazi Çetingöz ağır yaralandı. Çetingöz kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Jandarma birlikleri bölgeyi ablukaya aldı ve operasyon başlattı.

DEVRİYE GÖREVİ YAPARKEN ÇATIŞMA ÇIKTI

Olay Karaağaç Yaylası kırsalında sabah saat 08.30 sularında meydana geldi. Jandarma ekibi devriye gezerken bölgede bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı. Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, PKK'lı teröristlerin ilk açtığı ateşte Jandarma Uzman Çavuş  Osmangazi Çetingöz vurularak ağır yaralandı. Yaralı Çetingöz Karadeniz Teknik Üniversitesi  Farabi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Jandarma Uzman Çavuş  Osmangazi Çetingöz, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

DİĞER İLLERDEN TAKVİYE BİRLİKLER SEVK EDİLDİ

Jandarma birlikleri Karaağaç Yaylası mevkiini araç ve sivil giriş ve çıkışlarına kapatırken, bölgeye çevre illerden de silahlı takviye birlikler sevk edildi.  PKK'lı hain teröristlerin bölgede etkisiz hale getirilmesi için başlatılan geniş çaplı operasyon sürdürülüyor.

İşte bölgede yapılan operasyondan fotoğraflar;

Ekleme Tarihi: 16 May 2017 11:48