Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 25 Nis 2018 13:49

Amadeus geliştirdiği 4 ürününü müşterilerine tanıttı

Küresel seyahat endüstrisi için ileri teknoloji çözümlerinin önde gelen sağlayıcısı ve işlemcilerinden Amadeus, “Geleceği şekillendirmeye var mısınız?” etkinliğinde müşterileri için geliştirdiği 4 ürününü katılımcılara detaylı bir şekilde tanıttı.

Amadeus geliştirdiği 4 ürününü müşterilerine tanıttı

Amadeus geliştirdiği ürünlerle seyahat sektörüne çeşitli çözümler sunuyor.

Teknolojisi ve hizmet kalitesi ile Türkiye seyahat acenteleri pazarında önemli bir konumda bulunan Amadeus Türkiye, müşterileri, havayolları ve TÜRSAB ile bir araya geldiği “Geleceği şekillendirmeye var mısınız?” etkinliğinde ürünlerinin sunduğu avantajları paylaştı.   Amadeus’un ürünlerinden Amadeus Sell Connect, Amadeus Go, Amadeus 360 ve Corebit ile işbirliği yapılan bizitravel çözümlerinin tanıtım sunumları yoğun ilgi ile takip edildi. Her zaman acentelere maksimum fayda sağlamak için çalışan Amadeus Türkiye, ürün stratejisini acentelerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyor

 Bulut teknolojisi temelli tek satış platformu

 Seyahat sektörünün tamamen bulut temelli tek rezervasyon ve satış platformu Selling Platform Connect, seyahat acentesi çalışanlarının ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilir bir esneklik sunuyor. Booking File, Productivity Suite gibi yenilikçi donanımlarla seyahat danışmanlarına kullanım kolaylığı sağlayan platform üzerinden kapsamlı otel seçenekleri, araç kiralama seçenekleri için tek bir cihaza bağlı kalmaksızın, internet bağlantısı olan her cihazdan rezervasyon yapılabiliyor. Ayrıca havayollarının geniş ürün yelpazesi içinden kolayca rezervasyon gerçekleştirilebiliyor.

 Amadeus Go ile kapsamlı, detaylı ve hızlı hizmet

 Amadeus Go sayesinde seyahat acenteleri, web portallarını çok kolay ve hızlı bir biçimde açarak müşterilerine online kanaldan da satış hizmeti sunabiliyor. Uçak bileti satışı, otel rezervasyonları ve araç kiralama gibi opsiyonları da içinde barındıran Amadeus Go yapısıyla artık herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadan ve ek bilişim yatırımlarına gerek duymadan tüm seyahat acenteleri kendi online web portalına sahip olabiliyor.

 Ölçeklenebilir bir sistem; Bizitravel

 Corebit ile Amadeus Türkiye’nin işbirliği ile gerçekleştirdiği Bizitravel çözümü de kolay kullanımı, kolay konfigurasyon ve hızlı implementasyonu sayesinde kurumlara çok uygun ve ölçeklenebilir bir sistem sunuyor. İş amaçlı seyahat rezervasyonlarında kurumlara seyahat politikalarına uygun 7/24 mobil ve web sitesinden biletleme ve rezervasyon yapma imkanı sunarak acentelerin iş hacimlerini artırmayı, işlerini geliştirmelerine yardımcı olacak ileri teknoloji çözümler sunmayı hedefliyor.

 Seyahat acentelerinin ihtiyacı olan zengin içerik amadeus360’ta

 amadeus360, seyahat acentelerinin sıklıkla gerçekleştirdiği işlemleri tek bir platform üzerinden sunuyor. amadeus360’ın modern arayüzü üzerinden 31’den fazla otel sağlayıcısı ve 450 binin üzerinde otele rezervasyon yapılabiliyor. Ayrıca acenteler için özellikle Avrupa ve yakın bölgemizdeki demiryolu sağlayıcılarının ve dünya genelindeki düşük ücretli hava yollarının bilet satışları amadeus360 ile mümkün

Ekleme Tarihi: 25 Nis 2018 13:49