Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 20 Kas 2017 22:38

Dijitalin kalbi DEM’de atacak!

İnternet ve internetle doğup büyüyen nesillerin şekillendirdiği yeni dünyayı konuşmak üzere ilki geçtiğimiz Ağustos ayında düzenlenen Digital Evolution Meetups (DEM), 22 Kasım’da ikinci kez gerçekleştirilecek.

Dijitalin kalbi DEM’de atacak!

Sektörel ekosistem için fayda sağlamayı son trendleri ilk ağızdan katılımcılarla paylaşmayı hedefleyen etkinliğin amacı, hem birey hem kurumları “dijital evrimleşme”ye adapte edebilmek. Dijital evrimleşmeye adapte olduktan sonra, bu ekosisteme katkıda bulunabilmeyi ve “networking” imkanı sunmayı hedefleyen DEM buluşmalarının ikincisi 22 Kasım 2017tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde sınırlı kontenjanla ve ücretsiz katılımla gerçekleştirilecek.

Etkinlikte Neler Konuşulacak?

Alanında uzman konuşmacılardan oluşan ve dijital evrimleşmesinin önemli maddelerinin öne çıkacağı etkinlikte Doğuş Digital Pazarlama Müdürü Emre Gökşin “Yeni nesil online TV platformları ve puhutv” hakkında deneyimlerini paylaşacak.

Marka, ajans ve tüketici başlıkları altında ‘dijital iletişimin 3 hali’nin ele alınacağı panelin moderatörlüğünü AFI Ajans Direktörü Ahmet Beliktay üstlenirken, Digital Transformasyon Araştırmacısı Kamil Mehmet Özkan ve beIN Sports Sosyal Medya Uzmanı Serkan Ağbaba uzman görüş ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. Insider Ürün Müdürü Çağlar İçer’in moderatörlüğünü yapacağı “Yapay Zeka Dijital Pazarlamayı Nasıl Etkiledi” isimli panelde ise DeFacto E-Ticaret Direktörü Zeynep Dura, Media Markt E-Ticaret Müdürü Erkut Gündüz ve GroupM Performans Pazarlama Müdürü Simge Çetinay konuşmacı olarak yer alacak.

Ekleme Tarihi: 20 Kas 2017 22:38