Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 4 Ağu 2017 13:18

LG G6 kullanıcılarına çok özel fırsatlar

LG Electronics Türkiye; G6’ya özel düzenlediği kampanya ile 36 ay`a varan taahhütlü alımlarda geçerli olmak üzere tüm operatör mağazalarında çok avantajlı tarife seçenekleri sunuyor.

LG G6 kullanıcılarına çok özel fırsatlar

Taahhütlü alımlara özel, LG G6`ya Turkcell’den 103 TL, Türk Telekom’da “Prime Ekstra” ve “Maksi” tarifelerinde geçerli olmak üzere 66 TL ve Vodafone’da Red 10, Red 15 ve Red 20 tarifelerinde geçerli olmak üzere 105 TL`den başlayan taksitlerle sahip olunabilecek.

LG G6 sahiplerine özel Premium Servis hizmeti

LG Electronics Türkiye, son teknoloji amiral gemisi LG G6 kullanıcıları için özel servis programı başlattı. Premium servis hizmeti kapsamında telefonlarında sorun yaşayan kullanıcılar satış sonrası destek için servise gitmek zorunda kalmayacaklar. Kullanıcılar, LG Müşteri hizmetlerini (444 6 543) arayarak ücretsiz olarak anlaşmalı kargo şirketleri aracılığıyla cihazlarının elden teslim alınmasını sağlayıp çok kısa sürede servise gönderilmesini ve onarımını tamamlandıktan sonra yine kargo aracılığıyla kendilerine teslim edilme ayrıcalığını yaşayacaklar.

Ekleme Tarihi: 4 Ağu 2017 13:18