Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 12 May 2017 19:10

Samsung patlayan Galaxy Note 7'leri böyle affettirecek

Güney Kore teknoloji devi Samsung patlayan Samsung Galaxy Note 7 telefonları nedeniyle büyük imaj kaybına uğramıştı. Samsung kendini müşerilerine yeni Galaxy Note 7R ile affettirecek. Samsung'un Galaxy Note 7'nin yenilenmiş versiyonu görücüye çıkarmak için gün sayıyor.

Samsung patlayan Galaxy Note 7'leri böyle affettirecek

Samsung, Galaxy Note 7R marka cep telefonu için çıkış tarihini ve fiyatını netleştirmeye başladı.

Samsung'un   Galaxy Note 7R adını verdiği modeli sorun yaşadığu Galaxy Note 7’lere göre yenilenmiş ve patlayan batarya problemi çözülmüş olarak önümüzde aylarda teknoloji mağazalarındaki raflarda yerini alacak. İddiaGalaxy Note 7'nin yeni model hakkında edinilen bilgiye göre Samsung Galaxy Note 7R emsallerine göre büyük bir indirim oranı ile satışa sunulacak. 

Yeni Samsung Galaxy Note 7 cihazının yaklaşık yüzde 50 indirimli fiyat ile satılacağı da iddialar arasında. Şirket konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmasa da Galaxy Note 7 cihazının ABD satış fiyatının 440 dolar  (yaklaşık 1600 TL) olması bekleniyor. Samsung'un patlayan modeli Galaxy Note 7 daha önce ABD'de 620 dolardan (Yaklaşık 2200 TL )satışa sunulmuştu. Yeni indirimli fiyatın tüketiciyi cezbetmesi bekleniyor.



Kaynak:Ntv teknoloji

Ekleme Tarihi: 12 May 2017 19:10