Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 30 Kas 2017 22:51

WhatsApp'taki kesinti sona erdi

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta kesinti yaşandı. BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, kesintinin dünya genelinde yaşandığını açıkladı.

WhatsApp'taki kesinti sona erdi

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta erişim sorunu yaşandı. Kullanıcılar mesaj gönderemediklerini ve alamadıklarını belirttiler. WhatsApp’taki sorun Twitter’da en çok paylaşım yapılan başlıklardan oldu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, kesintinin tüm dünyada yaşandığını belirtti. Sayan, kesintinin sona erdiğini açıkladı.

WhatsApp’ta bir süredir kesinti yaşandı. Uygulamayı kullanamadıklarını belirten kullanıcılar, diğer sosyal medya platformlarından paylaşım yaptılar. WhatsApp başlığı, Twitter’da en çok paylaşım yapılan konular listesinde ikinci sırada yer aldı.

witter hesabından açıklama yapan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Fatih Sayan, WhatsApp servislerindeki kesintinin küresel çapta olduğunu belirtti.

Yaklaşık yarım saat sonra ikinci bir paylaşım yapan Sayan, kesintinin sona erdiğinin duyurdu. Sayan, “USOM (Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi) Whatsapp servislerindeki kesintinin sona erdiğini ve akışın normale döndüğünü raporladı” ifadelerini kullandı.

Ekleme Tarihi: 30 Kas 2017 22:51