Çevre Güncelleme Tarihi: 2 Şub 2018 01:43

Meteoroloji'den karla karışık yağmur uyarısı

Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporuna göre kuzey kesimlerde hava sıcaklıklığı 2 ila 4 derece artacağı tahmin edilirken doğu, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında olması bekleniyor. İşte Meteoroloji'den hava durumu uyarısı yapılan o iller..

Meteoroloji'den karla karışık yağmur uyarısı

Yurdun batı kesimleri ile sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin kıyılarının yağmur ve sağanak olması beklenirken, Rize'nin iç kesimlerinin yüksekleri, Artvin'in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Gece saatlerinde İzmir çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığı ise Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 

Rüzgar ise Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor

MARMARA HAVA DURUMU

Parçalı, batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

EGE HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Ekleme Tarihi: 2 Şub 2018 01:43