Eğitim Güncelleme Tarihi: 9 Kas 2017 17:37

Erdoğan: Dershane ve etüt merkezlerine izin yok

Erdoğan, dershane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına izin vermeyeceklerini açıkladı. Cam filmi yasağına da değinen Erdoğan Erdoğan, "Yanlış yaptılar, gerekli düzenlemenin yapılması için talimat verdim" dedi.

Erdoğan: Dershane ve etüt merkezlerine izin yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobillere cam filmi yasağının yanlış olduğunu ve düzeltilmesi için talimat verdiğini söyledi. Erdoğan, dershane ve etüt merkezlerine izin verilemeyeceğini de açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile bir araya geldi.
Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, cam filmi yasağına değindi. Konuyla ilgili mağduriyet yaratılmaması gerektiğini söyleyen Erdoğan, “Yanlış yaptılar, gerekli düzenlemenin yapılması için talimat verdim” dedi.

‘LİSEYE GEÇİŞTEKİ SİSTEM İYİ ANLATILMALI’

Liseye geçişte yeni sisteme de değinen Erdoğan, sistemin iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Erdoğan, dershane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğini belirtti.

FETÖ ile mücadele konusuna da değinen Erdoğan, soruşturmalar kapsamındaki mağduriyet şikayetleri için “Bu tür şikayetlerin bir kısmında altından FETÖ çıkıyor, acırsak acınacak hale geliriz” ifadesini kullandı. 

Ekleme Tarihi: 9 Kas 2017 17:37