Ekonomi Güncelleme Tarihi: 26 Şub 2018 13:04

Alman MIC 42'leri süpürmeye geliyor

Alman temizlik devi Kärcher,MIC 42 süpürücüsüyle belediyelerin yeni temizlik kahramanı olmaya aday!

Alman MIC 42'leri süpürmeye geliyor

Kompakt boyutunu güçlü performansla birleştiren MIC 42, yol temizliğinden çim biçmeye belediyelerin ihtiyaç duyabileceği tüm işlerin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. Sınıfının en yüksek egzoz emisyon standartlarına (STAGE V) sahip ilk süpürücü olan MIC 42, çevreye duyarlılığıyla da ön plana çıkıyor.

Profesyonel ve ev tipi kategorisinde geniş ürün yelpazesiyle temizlik teknolojileri sunan Kärcher, MIC 42 süpürücüsüyle belediyelerin temizlik ihtiyaçlarına esnek ve verimli bir çözüm sunuyor.STAGE V ile sınıfının en yüksek egzoz emisyon standartlarına sahip ilk süpürücü olan MIC 42, 800 litrelik atık haznesiyle uzun süreli kesintisiz kullanım sağlıyor.

Çevreye duyarlı

Güçlü motoruyla bir tonluk yük kapasitesine sahip olan Kärcher MIC 42, 1,08 metre genişliğiyle de yüksek manevra kabiliyeti sunuyor. Sürücüye 360 derece görüş imkanı sağlayan konforlu bir kabine sahip MIC 42, düşük yakıt tüketimiyle çevreyi korurken işletme maliyetlerini de en aza indiriyor. Oldukça kaliteli malzemelerden yüksek teknolojiyle üretilen MIC 42, 500 saatte bir periyodik bakım aralıklarıyla kullanıcılarına ekonomik avantaj sağlamaktadır. Üstelik MIC 42’in bakım gerektiren tüm alanlarına ekstra bir ekipman gerekmeden kolaylıkla erişilebiliyor.

Ekleme Tarihi: 26 Şub 2018 13:04