Ekonomi Güncelleme Tarihi: 17 May 2017 15:32

Assan Hanil en fazla engelli istihdam eden şirket ödülünü aldı

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Hanil, “En Fazla Engelli İstihdam Eden Şirket” ödülünü aldı.

Assan Hanil en fazla engelli istihdam eden şirket ödülünü aldı

2017 Ocak-Mayıs ayları arasında en fazla engelli işçi istihdam eden şirketlerden biri olan Assan Hanil, İŞKUR tarafından takdim edilen plaket ile ödüllendirildi. 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü, İŞKUR İl Müdür Yardımcıları Engin Gülmez ve Nurullah Hürel, Şube Müdürü Reyhan Yurddaş, İş ve Meslek Danışmanı Narin Özkan Uzunoğlu, Assan Hanil'i ziyaret ederek ödülü takdim ettiler. İnsan Kaynakları, Strateji ve Pazarlama Bölümü çalışanlarının da bulunduğu törende Assan Hanil İnsan Kaynakları Direktörü Bora Alptekin, ödülü İŞKUR İl Müdür Yardımcıları Engin Gülmez ve Nurullah Hürel'in ellerinden aldı.

Assan Hanil İnsan Kaynakları Direktörü Bora Alptekin halen bünyelerinde 30 engelli çalışan bulunduğunu ve Assan Hanil’in 20 yılda elde ettiği başarılarda engelli çalışanların da önemli bir rol aldığını belirterek şunları söyledi:

“Assan Hanil olarak engelli vatandaşlarımızın üretim sürecine katılmalarını, kendi ekonomik ihtiyaçlarını karşılar duruma gelmelerini önemsiyoruz. Onların hayatlarını kazanmaları ve ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Şirket olarak bu alanda üzerimize düşen görevleri yerine getirmekte kararlıyız. İŞKUR'un engelli istihdamına yönelik ödülünü Kocaeli'de almayı başaran sadece 6 şirketten biri olmamız da bunun önemli bir göstergesidir."

Assan Hanil olarak yarattıkları istihdamın yanında, düzenleyecekleri özel etkinliklerle bu alandaki görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerinin altını çizen Alptekin, bugün aldıkları ödülün onları bu doğrultuda daha da motive ettiğini belirtti.

Ekleme Tarihi: 17 May 2017 15:32