Ekonomi Güncelleme Tarihi: 4 Nis 2018 09:23

Atasay'a üçüncü kez “Superbrand” ödülü verildi

Nielsen Araştırma Şirketi tarafından bu yıl 1638 kişi ile yüz yüze yapılan değerlendirmeler sonucunda belirlenen Superbrand 2016 sonuçları açıklandı. Atasay Mücevherat, 2012 ve 2014 yıllarında olduğu gibi bu yıl da sektörünün “süper markası” seçildi.

Atasay'a üçüncü kez “Superbrand” ödülü verildi

Dört kuşaktır Türk kuyumculuk sektörünün birinci liginde yer alan ve bu yıl kuruluşunun 80. yılını kutlayan Atasay Mücevherat, gıdadan finansal hizmetlere, temizlik ve kişisel bakım ürünlerinden teknoloji ürünlerine, hizmet sektöründen iletişime kadar birçok sektörde en iyilerin belirlendiği Superbrands 2016 araştırmasında kendi kategorisinin süper markası seçildi.

Dünyada 89 ülkede düzenlenen ve iki yılda bir gerçekleştirilen Superbrands Marka Ödülleri 2016 listesinde, kuyum sektöründe yer alan tek marka Atasay Mücevherat oldu. Şirketin büyüklüğünün yanı sıra teknolojisi, yatırımları, markalaşmaya yaptığı yatırım, marka devamlılığı ve sosyal sorumluk projelerine katkıları gibi konular dikkate alınarak belirlenen Superbrands ödüllerinin, 2014 ve 2012 sıralamasında da Atasay, kendi sektöründe tek ödül alan marka seçilmişti. 

Hilton İstanbul Bosphorus’da gerçekleşen ödül törenine Atasay adına Yönetim Kurulu Üyesi Simay Uras katıldı. Ödülü sanatçı Ali Poyrazoğu’nun elinden alan Uras, jüri üyelerine, müşterilerine, Nielsen ve Superbrands ekibine teşekkür ederek, “Superbrands gibi bir organizasyon tarafından en iyi seçilmek gerçekten çok gurur verici. Üç defadır bize bu mutluluğu yaşattıkları için jüri üyelerine, müşterilere, çalışanlara Nielsen ve Superbrands ekibine çok teşekkür ediyorum. Biz Atasay olarak ‘ilk’lerin markası olmaya, gençlikten, yenilikten, değişim ve dönüşümden korkmadan kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz“ dedi.
 

Ekleme Tarihi: 4 Nis 2018 09:23