Ekonomi Güncelleme Tarihi: 12 Kas 2017 22:49

İnnova 12 defa Deloitte Fast 50’de yer alan tek şirket oldu

Her yıl Deloitte tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji kuruluşlarının belirlendiği ‘Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nın sonuçları açıklandı.

İnnova 12 defa Deloitte Fast 50’de  yer alan tek şirket oldu

İnnova, 12’nci kez Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer almayı başararak, bu segmentte önemli bir ilke imza atan tek şirket oldu. İnnova, ayrıca “Big Star” kategorisinde “En İyi Performans Gösteren Şirket” ödülüne de layık görüldü ve kaydettiği büyüme performansıyla ‘Büyükler Ligi’ olarak da bilinen ‘Big Star’ kategorisinde en iyi performansı gösteren şirket olarak liderliğini pekiştirdi. 

Türk Telekom iştiraki İnnova Bilişim Çözümleri, Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda bu yıl da yer alarak, bu listede 12 yıldır varlık göstermeyi başaran tek şirket kimliğiyle, önemli bir başarıya daha imza attı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin kıyasıya yarıştığı programda İnnova, 2006 yılından bu yana yer alarak her yıl olduğu gibi, bu yıl da adından söz ettirdi. İnnova, Fast 50 Türkiye 2017 kapsamında ayrıca, “Big Star” kategorisinde “En İyi Performans Gösteren Şirket” ödülüne de layık görüldü. 

“12 yıllık süreç kararlılık ve istikrarın göstergesi”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz şunları söyledi; “Türk Telekom’un da katkısıyla büyümemizi kararlı adımlarla sürdürürken, farklı sektörlerdeki şirketlerin dijital dönüşümüne katkı sağlamaya da devam ediyoruz. Tamamen yerli kaynaklarla geliştirdiğimiz İnnova çözümlerinin sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada birçok alanda başarıyla kullanılıyor olması da bizleri ayrıca gururlandırıyor. Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye programında 12’nci kez yer almamız da bu kararlılık ve istikrarın önemli bir göstergesi. Bunun yanı sıra, bu yıl Big Star kategorisinde layık görüldüğümüz ‘En İyi Performans Gösteren Şirket’ ödülünü de İnnova’nın endüstriye kattığı değeri pekiştiriyor. Gelecek yıl da bu istikrarı sürdürmek ve Deloitte Fast 50’den yine ödüllerle dönmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte emeği geçen ve bu ödüllerle hepimizi onurlandıran tüm ekip arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum.” 
 

Ekleme Tarihi: 12 Kas 2017 22:49