Ekonomi Güncelleme Tarihi: 11 Ara 2017 11:29

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar hayatını kaybetti

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, gece kalp spazmı şikâyetiyle hastaneye kaldırıldı. Çağlar yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar hayatını kaybetti

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, geçirdiği kalp krizi sonrası bu sabaha doğru hayatını kaybetti.

Hürriyet’ten Dinçer Gökçe’nin haberine göre, gece saat 01:30 sıralarında evinde kalp krizi geçiren İbrahim Çağlar hastaneye kaldırıldı.

Çağlar, hastanede tüm müdahalelere karşı saat 05:30 gibi hayatını kaybetti.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın hayatını kaybetmesine ilişkin konuşan İTO Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın,  “Gece 01.30 gibi kalp spazmı geçiriyor.Hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Çok büyük bir kayıp. Cenaze töreninde ilişkin detayları henüz belli olmadı” dedi.

İTO Başkanı Çağlar'ın Cenazesi Yarın Toprağa Verilecek

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın cenazesi, yarın ikindi namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nden kaldırılacak.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ın cenazesinin, yarın ikindi namazını müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nden kaldırılacağı ve Sahrayıcedid Aile Kabristanı'na defnedileceği bildirildi. Çağlar için taziyeler, Çamlıca İlmi Araştırmalar Merkezi'nde kabul edilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN, NİLGÜN ÇAĞLAR'A TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp krizi neticesinde hayata veda eden İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın eşi Nilgün Çağlar'ı telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlar'ın vefatından kendisinin de derin üzüntü duyduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, acılarını paylaştığı Çağlar ailesine ve merhumun yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet diledi. Kalp krizi nedeniyle 57 yaşında hayata veda eden Çağlar'a Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, merhumun toplumun sevgisini kazanmış olan çalışkan bir insan olduğuna da dikkati çektiği öğrenildi.

GEDİKLİ: DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ

Çağlar'ın hayatını kaybetmesi sonrası Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

Gedikli, "İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın geçirdiği kalp krizi sonrası bu sabaha doğru hayatını kaybettiğini öğrenmiş olmaktan dolayı derin üzüntü içindeyiz. Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim" dedi.

Ekleme Tarihi: 11 Ara 2017 11:29