Ekonomi Güncelleme Tarihi: 7 Ara 2017 17:53

Samsung Samsun'a selam söyledi!

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın, “Samsung dünya markası ama Samsun’un önüne geçmemesi lazım” çıkışının ardından Seul’den 'selam' geldi.

Samsung Samsun'a selam söyledi!

Başbakan Binali Yıldırım’ın önceki gün Güney Kore’de yaptığı temaslar sırasında beraberindeki heyetle birlikte Seul’de Samsung Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Yıldırım ile beraberindeki bakan ve milletvekilleri bu ziyaretlerinde görüştükleri Samsung Yönetim Kurulu Başkanı Hyun-Suk Kim ile anı fotoğrafı çektirdiler. Heyetteki AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da bu fotoğrafı sosyal paylaşım hesabı Twitter’dan, “Başbakanımızla Güney Kore’de Samsung Genel Merkezini ziyaret ediyoruz. Samsung Yönetim Kurulu Başkanı Hyun-Suk Kim’in Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak’a selamı var:)” notuyla birlikte paylaştı.

ÖNÜMÜZE GEÇMESİN’ DEMİŞTİ

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun’un tanıtımıyla ilgili düzenlediği toplantıda, “İnternet tarayıcılarında Samsun’u aratınca Samsung çıkıyor’ diyorlar. Ben de bazen Samsun’u aratınca Samsung çıkıyor. Samsung dünya markasıdır. Ama Samsun’un önüne geçmemesi lazım” demişti. (Kaynak: Hürriyet)

Ekleme Tarihi: 7 Ara 2017 17:53