Ekonomi Güncelleme Tarihi: 12 May 2017 15:16

Tekzen Ankara'da 8. magazasını açtı

Türkiye’nin en yaygın ve yüzde 100 yerli sermayeli ev güzelleştirme merkezi Tekzen, Türkiye genelindeki 120’inci mağazasını Ankara Keçiören Antares AVM içerisinde açtı.

Tekzen Ankara'da 8. magazasını açtı

Kendin Yap (DIY-Do It Yourself) sektörünü Türkiye’ye kazandıran Tekzen, “Evin için ne istersen” sloganıyla inşaat ve boya malzemelerinden mobilyaya, beyaz eşyadan bahçe ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle tüketicilerine ekonomik, uygulanabilir çözümler sunuyor.

Tekzen’in yeni mağazasının açılış töreni, Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu, Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, iş ortakları ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Ankara’daki 8’inci mağazasını hizmete açan Tekzen’in Türkiye genelindeki mağaza sayısı 120’ye ulaştı.

Açılışta konuşma yapan Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “2017 yılında Ankara mağazamız ile birlikte 6 mağaza açılışı gerçekleştirdik. Yüzde 100 memleket sermayeli bir şirket olarak yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Türkiye’nin en yaygın ev güzelleştirme merkeziyiz, 53 ilde mağazamız bulunuyor. Geçen hafta Kahramanmaraş’ta bir mağaza açtık. Keçiören Antares AVM’de açtığımız 2 bin 204 metrekare net satış alanına sahip Tekzen, Ankara ilimizdeki 8’inci mağazamız oldu. Burada 30 personelle hizmet vereceğiz. Yaklaşık 3 bin personele istihdam sağlıyoruz. Bu bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Yeni mağaza yatırımlarımıza, birlikte değer ürettiğimiz iş ortaklarımızla beraber hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Ekleme Tarihi: 12 May 2017 15:16