Güncel Güncelleme Tarihi: 15 Şub 2018 10:54

15 Temmuz şehidi Cambaz'ın oğlundan "sırtlanlar" tepkisi

15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, sert tepki gösterdi. Başbakan Yıldırım'ın Muğla'da Afrin tezahuratlarına verdiği yanıtı hatırlatan Alpaslan Cambaz şunları söyledi.

15 Temmuz şehidi Cambaz'ın oğlundan

Başbakan Binali Yıldırım, Muğla'da partisinin Menteşe Spor salonu'nda yapılan kongresinde konuşmuştu. "Başbakan bizi Afrin'e götür" tezahüratlarında bulunan salondaki partililere Yıldırım, "Çıkışta hazır olun, gidiyoruz" şeklinde cevap vermişti. Yıldırım'ın cevabı üzerine salondaki partililer de, Yıldırım'ı alkışlayarak destek olmuştu.

Bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşan 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, sert tepki gösterdi.

15 Temmuz şehidinin oğlu Alpaslan Cambaz, “Komik mi? Şu anki HDP kongresi ne kadar sinirlendiriyorsa şu ciddiyetsiz görüntü de o kadar sinirlendirmeli sizi. Devlet kademelerinde devlet terbiyesi görmüş insanlar bulmak istiyoruz. Sırıtanlar, terbiyesizler görmek istemiyoruz. Samimiyete, ciddiyete, ağırbaşlılığa, sorumluluğa, az konuşmaya muhtacız. Ne bir partim ne de bir cemaatim var. Sadece bir devletim olsun istiyorum” diye yazdı

Ekleme Tarihi: 15 Şub 2018 10:54