Güncel Güncelleme Tarihi: 4 Kas 2017 11:18

Deniz Baykal'ın son sağlık durumu

Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. İbiş, "Sözel taleplere doğru cevaplar veriyor. Bunlar bizim için çok memnuniyet verici bulgular" şeklinde konuştu.

Deniz Baykal'ın son sağlık durumu

 Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, yoğun bakımda tedavi gören CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Deniz Baykal’ın uyku halinin devam ettiğini aktaran Erkan İbiş, “Uyanık olduğu dönemlerde ise bilinç durumunda bir önceki açıklamamıza göre belirgin bir yükseliş gözlemliyoruz. Söylenenleri daha iyi anlıyor ve anlamlandırıyor. Sözel taleplere doğru cevaplar veriyor. Bunlar bizim için çok memnuniyet verici bulgular” dedi.

İyileşme sürecinin aylar sürebileceğini belirten İbiş, “El, kol, bacak hareketleri bir öncekine göre daha belirgin artış gösteriyor. Komplikasyon gelişmediği ve ödem azalmaya devam ettiği sürece olumlu bulgular almaya devam edeceğimiz kanaatindeyiz. Kısaca Deniz Bey’in sağlığı yönünden olumlu yöndeyiz. Bizi çok umutlandıran, mutlu eden sonuçları elde ediyoruz” diye konuştu.

Erkan İbiş, Deniz Baykal’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamanın bir hafta sonra yapılacağını söyledi. 

Ekleme Tarihi: 4 Kas 2017 11:18