Güncel Güncelleme Tarihi: 28 Oca 2018 13:25

Erdoğan: İnşallah biraz sonra Burseya tepesini de düşüreceğiz

ürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili "Az önce komutanla görüştüm. 'Sayı kaç oldu?' dedim, 484. İnşallah biraz sonra Burseya tepesini de düşüreceğiz. Bizim şu anda ÖSO ve Mehmetçiklerimiz olmak üzere 20 şehidimiz var" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: İnşallah biraz sonra Burseya tepesini de düşüreceğiz

Çorum İl Kongresi öncesi vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi:

Çorum bugün bir başkasın. Sevgili kardeşlerim, sevgili gençler. Sizleri bu anlamlı buluşmada, 6. olağan kongremizde en kalbi duygularla selamlıyorum. Kardeşlerim, bugün bu hava şartlarına rağmen, burada sımsıcak bir hava oluşturdunuz. Bu gönüllerinizin sıcaklığını hissediyorum. Sizler inanıyorum ki bu uzun yolculukta bugüne kadar yiğidin harman olduğu yerde bizi yalnız bırakmadınız. İnaniyorum ki bundan sonra da bırakmayacaksınız. Yol olun, varlık olun gerisi hep angarya, yüzüstü çok süründün, ayağa kalk Sakarya diyorduk. Bugün Afrin'e çıkarken böyle söylüyoruz.

Bak, 9. gün. Kaç kişi etkisiz hale getirildi. 484. Az önce komutanla görüştüm. "Sayı kaç oldu?" dedim, 484. İnşallah biraz sonra Burseya tepesini de düşüreceğiz. Bizim şu anda ÖSO ve Mehmetçiklerimiz olmak üzere 20 şehidimiz var.

Bunlar daha iyi günleri. Bedelini ağır ödeyecekler. Bizim sınırlarımızı taciz edenler bunun bedelini ağır ödeyecekler. Afrin'de devam eden bu mücadele İdlib'le sürecek.

Ekleme Tarihi: 28 Oca 2018 13:25