Güncel Güncelleme Tarihi: 12 Şub 2018 14:40

Hakkari'den acı haber: 1 şehit 2 yaralı

Devriye gezen polis aracı, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda ilçe girişindeki uygulama noktasında bekleyen zırhlı araca çarptı. Kazada ekip aracındaki bir polis şehit oldu, iki polis yaralandı.

Hakkari'den acı haber: 1 şehit 2 yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devriye gezen ekibin bulunduğu aracın zırhlı araca çarpması sonucu bir polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, devriye gezen polis aracı, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda ilçe girişindeki uygulama noktasında bekleyen zırhlı araca çarptı. Kazada ekip aracındaki bir polis şehit oldu, iki polis yaralandı.

Yaralı polisler, ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Orkun Turaçlı, Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Emniyet Müdürü Osman Bağcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu ve AKP İlçe Başkanı Abdurahman Çardakoğlu, acı haberi vermek üzere şehidin Altunkalem Mahallesi Şehit Turgut Makascı Sokakta ikamet eden baba evine gitti. Şehidin baba evinde kimsenin olmaması ve hastanede olduklarını öğrenilmesi üzerine ilçe protokolü, Akşehir Devlet Hastanesine geçti. Şehidin babası Veysel Ergün'ün ameliyat olmak için hastanede yattığı annesi Döndü Ergün'ün refakatçi olarak yanında kaldığı öğrenildi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem'in odasının girişinde oğlunun şahadet haberini alan baba Veysel Ergün ve anne Döndü Ergün sinir krizleri geçirdi. Ali Ergün'ün şahadet haberini alan yakınları da hastaneye akın etti. İlçe Protokolü tarafından araçlarla eve getirilen şehit'in anne ve babası evlerine çıkarılırken şahadet haberini alan yakınları da evin önüne gelerek gözyaşı döktü.

Ekleme Tarihi: 12 Şub 2018 14:40