Kitap Güncelleme Tarihi: 16 Şub 2018 12:18

Gelmiş geçmiş en büyük çizgi roman yayıncılığı başlatılıyor

Türk yayın tarihinde ilk kez, dört yayınevi; Yapı Kredi Yayınları, JBC Yayıncılık, Çizgi Düşler ve Arkabahçe, ülkemizde gelmiş geçmiş en büyük çizgi roman yayıncılığı girişimini başlatmak için birlikte çalışıyor.

Gelmiş geçmiş en büyük çizgi roman yayıncılığı başlatılıyor

DC Comics'in “REBIRTH” adlı uluslararası yayıncılık girişimi Türkiye'de.

Türkiye’de hızla büyüyen çizgi roman pazarının dört yayıncısı, Yapı Kredi Yayınları, JBC Yayıncılık, Çizgi Düşler ve Arkabahçe, dünyanın en büyük İngilizce çizgi roman yayıncılarından biri olan DC Comics’in “REBIRTH” girişimini hayran kitleleriyle buluşturmak için bir araya geliyor.

DC Comics’in kahramanlarını en iyi yapan özelliklere odaklandığı bu yeni “REBIRTH” girişimiyle, geçmiş hikâyeleri onurlandıran yeni hikâyelerle bütün ana karakterler maceralarına devam ediyor.

Serinin ilk kitabı olan DC Rebirth Özel Edisyon, Ocak ayında JBC Yayıncılık tarafından yayımlanmıştı. Devam eden “REBIRTH” serileri ise, 16 Şubat'tan itibaren piyasaya çıkacak ve her yayıncı seçili DC serisine odaklanacak; JBC Yayıncılık (Batman, Detective Comics, Suicide Squad, Harley Quinn ve Nightwing), Yapı Kredi Yayınları (Justice League, Superman, Action Comics ve Wonder Woman), Çizgi Düşler (Aquaman, Green Arrow, Hellblazer, Cyborg) ve Arkabahçe (Flash, Titans ve Teen Titans).

DC Entertainment’ın Türkiye temsilcisi Akan Ajans’tan Berrak Hadımlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "DC'nin Türkiye’deki yayıncılarını bu girişimde bir arada görmek heyecan verici. REBIRTH, ABD'de ve dünyanın her yerinde büyük bir başarı yakaladı. Hayranlara Türkiye’deki DC yayıncılarının ortak gayretiyle, kapsamlı bir ‘REBIRTH’ yayın planı sunarak, bu başarıyı tekrarlamak istiyoruz."

Ekleme Tarihi: 16 Şub 2018 12:18