Kulis Güncelleme Tarihi: 3 Kas 2017 02:33

Ahmet Edip Uğur, Erdoğan'ı aramış ama görüşememiş

Abdülkadir Selvi, tehdit edildiğini söyleyerek istifa eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradığını ancak görüşemediğini söyledi.

Ahmet Edip Uğur, Erdoğan'ı aramış ama görüşememiş

Gazeteci  Abdülkadir Selvi, CNN Türk'te  Hande Fırat'ın sunduğu "Gece Görüşü" programında, ağlayarak istifa eden  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Edip Uğur'un  Cumhurbaşkanı'nı aradığını ve not bıraktığını söyledi. Selvi, Erdoğan'ın dönüş yapıp yapmadığına dair bilgi sahibi olmadığını söyledi.

"TEHDİT EDİLDİM" DEMİŞTİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Ahmet Edip Uğur  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebi üzerine geçtiğimiz günlerde istifa etmiş, istifa ederken de "Tehdit edildim. " demişti. Erdoğan ise Uğur'un tehdit edildim sözlerine " Ben o açıklamasından dolayı üzgünüm." yanıtını vermişti.

"O AÇIKLAMASINDAN DOLAYI ÜZGÜNÜM"

İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri:

Sayın başkanın tehdit edildiğine yönelik bize ulaşan herhangi bir bilgi yok. Ben o açıklamasından dolayı üzgünüm. Kendisi, siyasette bunca zaman tecrübesi olan, belediye başkanlığı yapan biri olarak, o türden bir tehdit varsa nereyi ya da hangi mercileri araması gerektiğini gayet iyi bilir.

Ekleme Tarihi: 3 Kas 2017 02:33