Kulis Güncelleme Tarihi: 30 May 2017 14:53

"Ali Koç Cumhurbaşkanı adayı"

Aydınlık Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar bugün köşesinde Cumhurbaşkanlığı makamına Koç Ailesinin üyesi, Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'un aday olabileceğine dair bir iddiayı ortaya attı.

Sabahattin Önkibar Aydınlık Gazetesi'ndeki yazısının girişinde Koç Holding veliahtı ve Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'un Cumhurbaşkanı adayı olduğu iddiasını ortaya attı. Sabahattin Önkibar gazetedeki "Ali Koç Cumhurbaşkanı adayı!" başlıklı yazısında "Adına ister aday toto, ister Cumhurbaşkanlığı makamına yakıştırılanlar deyin her gün yeni yeni isimler ortaya atılıyor." dedi. 
Önkibar, Meral Akşener, Aziz Yıldırım, Mehmet Haberal, İlhan Kesici gibi daha önce önerdiği isimlere yenileri ekledi. Önkibar Prof. Metin Feyzioğlu'nu ile Ümit Kocasakal'ı da bu listeye dahil etti. 

Önkibar, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Nobel ödüllü Aziz Sancar ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu’nun da isimlerinin telaffuz edildiğini ifade ettiği yazısında sürpriz ismin Ali Koç olduğuna değindi. 

Önkibar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu veduayen siyasetçilerden Hüsamettin Cindoruk çevrelerinde Ali Koç isminin dillendirildiği ve Koç Ailesi ve de Grubu'nun nabzının yoklanılacağını öğrendiğini ifade etti. 

Aydınlık yazarı Önkibar arayışın da halen sürdüğünü belirtti. 


 

Ekleme Tarihi: 30 May 2017 14:53