Kulis Güncelleme Tarihi: 2 May 2017 03:22

Başbakan Binali Yıldırım, Kabine'ye ve eşlerine veda yemeği mi verdi?

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu öncesi kabinede yer alan bakanlara ve eşlerine kendi evlerinde akşam yemeği verdi. Kulislerde kabine değişikliğinin sık sık gündeme getirildiği dönemde eşli yemeğin bir veda olduğu iddia ediliyor.

Başbakan Binali Yıldırım, Kabine'ye ve eşlerine veda yemeği mi verdi?

16 Nisan Referandumu sonrasında kulislerde konuşulan kabinede revizyon tartışmaları devam ederken, bugün gözler Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilecek olan Bakanlar Kurulu toplantısına çevrildi.

KABİNE ÜYELERİNE VEDA YEMEĞİ Mİ?

Önceki toplantılardan farklı olarak Başbakan  Binali Yıldırım, başkanlık edeceği kabine toplantısıöncesinde bakanlara ve eşlerine kendi evinde akşam yemeği verdi.  Yıldırım'ın Bakanlar Kurulu öncesi bu yemek daveti Ankara kulislerinde bir veda yemeği olarak algılandı.

YEMEK SONRASI GÖZLER ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDE

Düzenlenen yemek sonrasında ise Başbakan Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu görüşmeleri gerçekleştirilecek. Binali Yıldırım'ın Başbakanlığı sürecinde uzun süredir toplantılar Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştiriliyordu. Bu kez Bakanlar Kurulu toplantısına Başbakan Yıldırım başkanlık edecek.

ERDOĞAN SONRASI KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ GÜNDEMDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Hindistan'a hareketi öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilere verdiği beyanatta, henüz bir kabine değişikliğinin gündemlerinde olmadığını, bu konudaki tasarrufun hükümette olduğunu söylemişti. Bu açıklamaların ardında Başbakan Yıldırım başkanlığında toplanan  Bakanlar Kurulu'ndan "bir kabine değişikliği çıkar mı" beklentisi gündeme geldi..

Ekleme Tarihi: 2 May 2017 03:22