Kültür Sanat Güncelleme Tarihi: 26 Tem 2017 01:48

ENKA Açıkhava’da Fazıl Say rüzgârı esti!

ENKA’nın daimi sanatçısı Fazıl Say, 24 Temmuz akşamı ENKA Açıkhava sahnesinde seyircisini selamladı.

ENKA Açıkhava’da Fazıl Say rüzgârı esti!

Seul konserindeki özel repertuarını Açıkhava dinleyicileriyle buluşturan Fazıl Say, seyirciye unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 24 Temmuz Pazartesi akşamı, uluslararası çapta önemli başarılara imza atan usta piyanist ve besteci Fazıl Say’ı sahnesinde ağırladı. Dünyanın en önemli salonlarında verdiği unutulmaz konserleri, besteleri ve aldığı sayısız ödülleriyle tanınan Say, ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda seyirciye büyülü bir akşam yaşattı.  

Fazıl Say, solo piyano repertuarı ile sahne aldığı konserde, Temmuz ayında Seul’de gerçekleştirdiği konsere özel hazırladığı repertuarı yorumlayarak, Beethoven, Chopin, Satie gibi büyük ustaların eserlerine yeniden hayat verdi. Aynı zamanda kendi eserlerinden oluşan Art of Piano seçkisini de dinleyiciyle buluşturan Say, konserin finalinde dakikalarca ayakta alkışlandı.

Buluşmalar, Açıkhavada Sinema Nostaljisi ile Devam Ediyor

Açıkhava Buluşmalarının 24 Temmuz haftası programı, film gösterimleri ile devam edecek.  Dünyaya iniş yapan uzay gemilerindeki uzaylılarla iletişim kurmak için davet edilen ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks'in hikâyesini anlatanArrival / Geliş adlı film 25 Temmuz Salı günü seyirciyle buluşurken,  Emma Watson ve Tom Hanks’in başrollerde göz doldurduğu The Circle / Çember ise 26 Temmuz Çarşamba günü Açıkhava sahnesinde olacak.

Ekleme Tarihi: 26 Tem 2017 01:48