Kültür Sanat Güncelleme Tarihi: 2 Haz 2017 15:20

Kanser olan Arif Sağ'dan haber var! Arif Sağ'ın son sağlık durumu

Türk Halk Müziğinin usta isimlerinden söz ve saz üstadı Arif Sağ İstanbul'da vereceği konser öncesi rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Kanser olduğu açıklanan Arif Sağ bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Ünlü sanatçı Arif Sağ'dan haber geldi. Oğlu Tolga Sağ da Arif Sağ'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Kanser olan Arif Sağ'dan haber var! Arif Sağ'ın son sağlık durumu

Türk halk müziğinin önemli temsilcilerinden saz ve söz ustası Arif Sağ Bostancı'da vereceği konser öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü sanatçının kanser olduğu açıklanmıştı. Arif Sağ'ın beyninde ve akciğerinde tümör tespit edilmişti. Eşi Yıldız Sağ'ı da akciğer kanserinden kaybeden sanatço Arif Sağ tedavi gördüğü hastaneden hayranlarına mesaj gönderdi. Kanser olduğu duyurulan usta sanatçı Arif Sağ, tedavi gördüğü hastaneden sevenlerine ve hayranlarına gönderdiği mesajda "Kendimi iyi hissediyorum. Tedavime evde devam edeceğim" dedi.
Sanatçı Arif Sağ beynindeki ve akciğerindeki tümör nedeniyle iki ayrı ameliyat geçirdi. 

ARİF SAĞ: KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM

Sanatçı Arif Sağ, ameliyat olduğu tedavi gördüğü Şişli Florence Nightingale'de hastanesinden sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Arif Sağ, ameliyatlarının başarılı geçtiğini kendini iyi hissetiğini ve tedavisine evde devam edileceğini söyledi. Arif Sağ  hayranlarına "Bu sıkıntıyı da atlatacağım" mesajı verdi.

"BABAMIN MORALİ ÇOK YÜKSEK"

Usta sanatçı Arif Sağ'ın oğlu Tolga Sağ da babasının sağlık durumu ile ilgili konuştu. Tolga Sağ hastanede ameliyatı gerçekleşen ve evde tedavi süreci devam eden babası Arif Sağ'a ilişkin "Babamın morali yüksek" diyerek sevenlerini rahatlattı. Hayranları Arif Sağ'ın yeniden sahnelere döneceği zamanı bekliyor

Ekleme Tarihi: 2 Haz 2017 15:20