Kültür Sanat Güncelleme Tarihi: 2 Haz 2017 20:03

Transformers 5'ten vizyon önce Londra hediyesi

Transformers 5: Son Şövalye filmi 23 Haziran’da vizyona girmeden önce başlatacağı çok özel bir kampanyayla bir kişiye ailesiyle Londra seyahati hediye ediyor.

Transformers 5'ten vizyon önce Londra hediyesi

10 Haziran - 18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanya kapsamında çekilişe katılanlar çok özel hediyeler de kazanacak. Kampanyaya katılmak için ise Transformers paketlerindeki barkodu ve fişi göndermek yeterli. 

Transformers film ürünlerinde muhteşem bir yaz sürprizi sizleri bekliyor! 10 Haziran - 18 Ağustos tarihleri arasında Transformers oyuncaklarının paketlerindeki barkodu ve alışveriş fişini, P.K.50 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresine gönderenler eşsiz Transformers deneyimleri ile dolu muhteşem bir Londra seyahatinin yanı sıra birbirinden güzel yüzlerce hediye kazanma fırsatı yakalayacak.

Maceralarla Dolu Londra Seyahati Transformers Paketlerinde

Transformers hayranlarını Son Şövalye filminin eşsiz deneyimleri ile dolu gerçek bir sürpriz bekliyor. Çekilişi kazanan bir kişi, Londra’da 2 yetişkin ve 2 çocuklu bir aileyi kapsayan dolu dolu bir Transformers macerası yaşayacak. Dört gün sürecek özel Londra turu, birçok aktiviteyle renklenecek. İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitmeye hak kazananlar bir gece filmin çekildiği kalede konaklama fırsatının yanı sıra özel King Arthur stili kılıç eğitimi alacak,Stonehenge’de VIP tur deneyimini ve yüzyıllara meydan okuyan Londra’nın büyülü atmosferinde Bumblebee Camaro ile bir turun benzersiz keyfini yaşayacak.

Transformers’ın hediyeleri Londra seyahatiyle de sınırlı kalmıyor. Transformers paketlerindeki barkodları ve alışveriş fişini P.K.50 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresine adresine gönderen kişiler, yapılacak çekilişle 25 Samsung VR Gear, 5 Playstation, 5 iPad Mini ve 500 tişörtten birini kazanma şansını yakalayacak.

Ekleme Tarihi: 2 Haz 2017 20:03