Magazin Güncelleme Tarihi: 17 May 2017 00:50

16 Mayıs Salı Survivor 2017'de adaya veda eden isim!

Televizyon ekranlarının reyting rekoru kıran yarışma programı Survivor 2017'de dokunulmazlık oyunu sonrası veda eden isim belli oldu. Yarışmada bir ilk yaşandı.

16 Mayıs Salı Survivor 2017'de adaya veda eden isim!

Acun Ilıcalı tarafından sunulan ekranların sevilen yarışması Survivor 2017'de gönüllüler takımından dokunulmazlık oyununu üst üste kaybeden Anıl,16 Mayıs Salı günü gerçekleşen ada konseyinin ardından Survivor'a veda eden isim oldu. 

Survivor 2017'de 13 Mayıs Cumartesi günü Ünlüler ile Gönüllüler "Dokunulmazlık" oyununda karşı karşıya geldi.

Ünlülerden oluşan takım dokunulmazlık oyununu 2-0 skorla kazandı. Dİğer taraftan Gönüllüler takımının kendi aralarında oynadığı "bireysel dokunulmazlık oyununu" Gökhan kazandı.

GÖNÜLLÜLERDE 3 KİŞİ ELEME POTASINA GİRDİ

Toplanan Ada konseyinde bu kez sürpriz yaşandı ve yarışmacılar Anıl ile Berna ikişer oy alarak elemeye kaldı.

Yarışmacı Gökhan'ın arkadaşı Volkan'ın adını vermesiyle 2 yarışmacının elemeye kalması beklenirken 3 kişi eleme adayı oldu. Survivor'ın 14 Mayos Pazar günü yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı elemeye kalacak isimlerin belirleneceği "Dokunulmazlık" oyununda karşı karşıya geldi.

GÖKHAN DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜNÜ KAZANDI

Oynanan İlk oyunun galibi gönüllüler bayrak yarışını kazanan takım oldu. İkinci oyunda ise tablo değişti bu kez ünlüler takımı kazandı. Son etapta finale kalan dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımı ise Cumartesi 3 eleme adayı çıkardığı için ve de Gökhan dokunulmazlık sembolünü kazandığı için bu kez farklı bir bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı.

SURVIVOR 2017'DE GÖNÜLLÜLER TAKIMINDAN ANIL ADAYA VEDA ETTİ

Kritil öneme sahipo dokunulmazlık oyununda Elif ile Ogeday yarıştı. Ogeday yarışmayı kazanınca Elif otomatik olarak Berna, Anıl ve Volkan'ın ardından elemeye kalan son isim oldu. Bu durumda ada konseyi bir ilki yaşadı ve oylama gerçekleşmeden eleme adayı belli oldu. Seyircilerden gelen SMS oylarıyla  Anıl adaya veda etti. 

Ekleme Tarihi: 17 May 2017 00:50