Magazin Güncelleme Tarihi: 18 Eyl 2017 20:23

8 yıl sonra mutlu son! Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evlendi

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyılan nikahla evlendi. İşte yılın düğünü hakkında tüm detaylar..

8 yıl sonra mutlu son! Acun Ilıcalı  ve Şeyma Subaşı evlendi

Acun Ilıcalı 8 yıldır birlikte olduğu  Şeyma Subaşı, 18-19  Eylül tarihlerinde art arda etkinliklerle  Fransa'da dünyaevine giriyor. Nikah,  Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyıldı.

EN YAKIN ARKADAŞI NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Cote D'Azur Havaalanı'nda bekleyen özel helikopter, ünlü çift ve şahitlerini  Marsilya'ya götürdü. Ilıcalı ile  Subaşı, buradaki Türk Konsolosluğu'nda Esat Yontunç ve Kübra  Subaşı'nın şahitliğinde evlendi.

NİKAH FOTOĞRAFLARINDA MELİSA YOKTU

8 yıl önce tanışan  Şeyma Subaşı ve  Acun Ilıcalı çiftinin 2013 yılında Melisa isminde bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Nikahta çekilen fotoğraflarda Melisa'nın yer almaması ise dikkat çekti.

GEÇEN YIL BOŞANMIŞTI

Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşanmıştı. Zeynep Ilcalı'dan olan 2 çocuğunun velayeti, annelerinde kalmıştı.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Aşkı Nasıl Başladı?

Gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, ilişkilerinin açıklandığı günden beri magazin dünyasının ilgisini çekti. Peki yılın düğününün başrolündeki çift nasıl tanıştı. İşte tanışma hikayesi...

TV8 kanalının sahibi, başarılı yapımcı  Acun Ilıcalı ile  Şeyma Subaşı dünyaevine girdi.

Şeyma  Subaşı ve  Acun Ilıcalı, ilişkilerinin basına yansımasıyla birlikte  Türkiye'nin en merak edilen çifti oldu. Nasıl tanıştıkları ve ilişkinin nasıl başladığı aylarca magazin manşetlerinden düşmedi.

İLK KARŞILAŞMA "VAR MISIN YOK MUSUN" YARIŞMASINDA OLDU

Şeyma  Subaşı'nı ilk defa 2009 yılında Var Mısın Yok Musun adlı yarışmada gördük. 20 yaşındaki genç kız yarışmadan 69 bin TL kazanarak ayrılmıştı. İkilinin aşkının bu programdan sonra başladığı biliniyor.

Yok Böyle Dans yarışmasının kostümlerini tasarlaması için birine ihtiyaç duyulunca, o dönem moda tasarımı okuyan kardeşi, Şeyma'yı bu görev için önerdi.

ŞEYMA SUBAŞI 27 YAŞINDA

1990 doğumlu  Şeyma Subaşı, bu yarışmadan önce  Deniz Akkaya'nın sunduğu ' Deniz Akkaya ile Top Model' yarışmasına katılmıştı.

2014'TE ACUN İLE ŞEYMA'NIN KIZI DÜNYAYA GELDİ

Şeyma  Subaşı 2014 yılında anne oldu ve kızı Melisa'yı dünyaya getirdi. Anne kız,  Acun Ilıcalı'yı Survivor 2016'nın çekildiği  Dominik'te yalnız bırakmamak için  Miami'ye taşındı ve sık sık Dominic'e seti ziyarete gitti.

ŞEYMA SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU

Şeyma  Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla büyük ilgi gördü. Özellikle Survivor setinden paylaştığı kareler ve  Acun Ilıcalı için yapılan doğum günü kutlaması yılın en ilgi çeken magazin haberleri arasındaydı.

ACUN, İLİŞKİSİYLE İLGİLİ NEREDEYSE HİÇ YORUM YAPMADI

Acun Ilıcalı, bu süreçte sessizliği koruyup,  Şeyma Subaşı'nın  Instagramfotoğraflarının birkaçına yorum yapmak dışında hiçbir açıklama yapmamıştı.

VE 18 EYLÜL 2017'DE EVLENDİLER

Acun Ilıcalı, kızı Melisa'nın annesi  Şeyma Subaşı ile  Marsilya'daki Türk konsolosluğunda imzayı atarak evlendi.

Ekleme Tarihi: 18 Eyl 2017 20:23