Magazin Güncelleme Tarihi: 3 Haz 2017 02:07

Cüneyt Arkın: Açlık korkusu ile başucumda ekmekle yatıyorum

Türk sinemasının en tanınan karakterlerinden özellikle canlandırdığı kahramanlar nedeniyle zihinlerde yer etmiş Cüneyt Arkın olarak tanınan Fahrettin Cüreklibatır, maddi sıkıntı yaşadığı süreçte, çok zorluklar yaşadığını, açlık korkusu ile başucunda ekmekle uyuduğunu söyledi.

Cüneyt Arkın: Açlık korkusu ile başucumda ekmekle yatıyorum

Habertürk ekranlarına Akılda Kalan programına konuk olan Yeşilçam'ın efsane ismi ve Malkoçoğlu gibi tarihi karakterler ile özdeşleştirilen Cüneyt Arkın (Fahrettin Cüreklibatur), tıp fakültesinde okuduğu öğrencilik yıllarında yaşadağı maddi sıkıntılar yaşadığı dönemi anlattı  Cüneyt Arkın'ın, öğrencilik yıllarına ait hikayesiyle izleyenleri duygulandırdı.

CÜNEYT ARKIN BAŞUCUNDA EKMEKLE UYUYORMUŞ

Cüneyt Arkın, tıp fakültesinde okuduğu dönemde aile durumlarının iyi olmadığını, büyük maddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Efsane oyuncu Cüneyt Arkın öğrencilik döneminde çok açlık çektiğini ve o günlerde yaşadığı açlık korkusuyla başucunda ekmekle uyuduğunu söyledi.

ARKIN "ÇOK AÇLIK ÇEKTİM"

Cüneyt Arkın bugün gibi hatırladığı o gönleri şöyle anlattı: Ben çok açlık çektim. Yüce Allah hiçkimseyi aç bırakmasın. O yatağınıza giriyorsunuz ya! Ekmek görüyorsunuz gözünüz yemek görmüyor. Açken rüyanızda ekmek görüyorsunuz. Ben açlığı çok çektim. O açlık günlerinden sonra ben ne kadar şöhret olursam olayım, yatarken başucumda daima ekmek vardı. O korku hiç gitmedi... Aç kalırım korkusu...

Ekleme Tarihi: 3 Haz 2017 02:07