Magazin Güncelleme Tarihi: 5 Haz 2017 16:41

Deniz Seki'nin sırtında gitaru omzunda güvercini ilk sözleri

2009'da jandarmanın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan  Deniz Seki mahkeme tarafından 16 Kasım 2014'te cezaevine gönderilmişti. 2,5 yıl hapis hayatından sonra Deniz Seki, sırtında gitar omzunda güvercin tahliye oldu. Deniz Seki'nin tahliyesi sözleri ilk sözleri bular oldu

Deniz Seki'nin sırtında gitaru omzunda güvercini ilk sözleri

Deniz Seki,2,5 yıl sonra özgürlüğüne kavuştuç Seki cezaevinden çıkar çıkmaz da güvercin uçurdu. Sırtında gitarı ile cezaevinden çıkan Seki'nin ilk sözleri "Çok zorlu bir yolculuktu" oldu.

2,5 yıl sonra özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki'yi büyük bir basın ordusu karşıladı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin cezaevinden çıktıktan sonra ilk sözü "Hepinizi çok özledim, çok zorlu bir yolculuktu" oldu. Tahliyesi sonrası cezaevinden çıkışta güvercin uçuran Deniz Seki'nin sırtına astığı gitarı dikkat çekti.

SIRTINDA GİTARIYLA ÇIKTI

Ünlü şarkıcı Deniz Seki cezaevinden tahliye olurken, beyaz güvercin uçurdu ve sırtında gitarıyla çıktı. Seki'nin ilk sözleri "Çok zorlu bir yolculuktu" dikkat çekti 

"ÇOK ZORLU BİR YOLCULUKTU"

Tahliyesi sonrası kalabalık basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Deniz Seki, "Ben de sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Müsade ederseniz biraz dinlenmek istiyorum. Sabahtan beri beklediniz. Ayaklarınıza sağlık" sözlerini söyledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan  Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla  İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı. Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozuldu ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mahkeme Seki'nin yakalama kararını tutukluluğa çevirdi. Seki aleyhine 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapis cezası istendi.

Ayrıca davayı yöneten savcı, Seki'nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istedi. Davada Seki'nin eski sevgilisi  Hüsnü Şenlendirici'nin de ifadesine başvuruldu. 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Seki,  Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürüldü. Savcıya verdiği ifadede Seki, "Ben sadece içiciyim. Ticaret yapmadım" sözlerini sarf etti. 47 yaşındaki pop yıldızı, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edildi.

Ancak  İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı'na gönderilen şarkıcı  Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkardı. Yakalama kararının ardından ünlü şarkıcı izini kaybettirdi. 15 Kasım 2014'te  Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki 16 Kasım 2014'te tekrar cezaevine gönderildi.

Cezaevinden Tahliye Olan Deniz Seki'nin Kolyesi Dikkatlerden Kaçmadı

Özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki, güvercin uçurup kısa bir açıklama yaptı. Seki'nin boynundaki 'Faruk' yazılı sonsuzluk kolyesi dikkatlerden kaçmadı.

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan şarkıcı  Deniz Seki, cezasını tamamlayarak  Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan çıktı. Seki'nin boynundaki 'Faruk' yazılı kolyesi dikkatlerden kaçmadı. Nişanlısına olan bağlılığını da göstermiş oldu.

AYRILIK İDDİALARINA CEVAP NİTELİĞİNDE KOLYE TAKTI

Faruk Salman ile ayrıldığı iddia edilen  Deniz Seki cevap niteliğinde kolyesiyle cezaevinden çıktı. Boynundaki 'Faruk' yazılı sonsuzluk kolyesi ile ayrılık iddialarına cevap verdi.

Ekleme Tarihi: 5 Haz 2017 16:41