Magazin Güncelleme Tarihi: 11 May 2017 03:46

Hacı Sabancı 135 olunca o da kervana katıldı küçülttü

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı'nın artan kiloları ile başı dertteydi. Hacı Sabancı 135 kiloya kadar çıkınca çareyi riskleri çok olan mide küçültme ameliyatında buldu. Hacı Sabancı'nın ameliyatı Mustafa Koç'un da aynı yönteme başvurmasını hatırlattı.

Hacı Sabancı 135 olunca o da kervana katıldı küçülttü

Zayıflamak için defalarca diyet yapan Sabancı ailesinin gözde bekarlarından Hacı Sabancı 135 kiloya çıkınca,  zayıflamak için çareyi mide küçültme ameliyatınde buldu. oldu. Hacı Sabancı 9 Mayıs Salı günü İstanbul'da ameliyat oldu.

Zayıflama yöntemi olarak henüz tıp dünyasının üzerinde tam anlaşamadığı tüp mide ameliyatı son dönemde kilo veremeyen ünlüler arasında oldukça popüler. Ses sanatçısı Işın Karaca'dan, Oyuncu Pelin Öztekin'e, Seren Serengil'den daha birçok ünlüye, ameliyat olanlar inanılmaz değişime uğrayınca Hacı Sabancı da harekete geçti. 

6 yıllık sevgilisi manken Özge Ulusoy’dan 3 hafta önce ayrılan Hacı Sabancı'nın, ayrıldığı sevgilisi Ulusoy ayrılığa dair, “İlişkinin sonu yoktu. Evliliğe gitmeyecekti, aile kuramayacaktık” açıklamasını yapmıştı.

“Kavga-gürültü olmadan. Karşılıklı oturduk, karar verdik, ayrıldık diyen Hacı Sabancı'nın ameliyat olması "ayrılığın ardından kilolar mı var?" sorusunu gündeme getirdi

Işın Karaca, Seren Serengil, Fatih Ürek, Çiçek Dilligil, Cengiz Kurtoğlu, Pelin Öztekin, Hamdi Alkan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi çok sayıda ünlü farklı mide ameliyatı yöntemleriyle zayıflayanlar kervanına katılmıştı Hacı Sabancı da o kervanın son sırası oldu. 

Ekleme Tarihi: 11 May 2017 03:46