Magazin Güncelleme Tarihi: 17 May 2017 12:55

Halk müziğinin üstadı Arif Sağ kanser teşhisiyle hastaneye kaldırıldı

2016 yılında eşi Yıldız Sağʹı kanser nedeniyle kaybeden halk müziğinin efsane ismi Arif Sağ 13 Mayıs'ta Sebahat Akkiraz ve Erdal Erzincan ile vereceği konser öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Halk müziğinin üstadı Arif Sağ kanser teşhisiyle hastaneye kaldırıldı

Hayranları usta sanatçı Arif Sağ'ın sağlık durumundan endişe ediyordu. Usta ozan Arif Sağ'ın hastaneye kaldırılma nedeni belli oldu.

Arif SAğ , İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde Sebahat Akkiraz ve Erdal Erzincan ile 13 Mayıs'ta vereceği konser öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavi altına alınan Arif Sağ doktorların ikazı ile sahneye çıkamadığı için yerine oğlu Tolga Sağ'ı gönderdi.

Ünlü sanatçı Arif Sağ'ı ziyaret eden isimlerden biri de CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger oldu. Aksünger sosyal medya hesabından  Arif Sağ'ı hastanede ziyaret ettiği ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini duyurdu.

Eşinin ölümünden sonra özellikle fazla kiloları ile dikkat çeken 72 yaşındaki sanatçı Arif Sağ'ın hastaneye neden kaldırıldığı da belli oldu..
 
ARİF SAĞ AKCİĞER KANSERİNE YAKALANDI

2016 yılında eşi Yıldız Sağ'ı kanserden kaybeden Usta sanatçı Arif Sağ'ın, doktorları teşhisi koydu. Sanatçı  Arif Sağ'ın da tıpkı eşi Yıldız Sağ gibi kanser hastalığına yakalandığı açıklandı. Doktorların akciğer kanseri teşhisi koyduğu sanatçı Arif Sağ, 22 Mayıs pazartesi günü ameliyat olacak. Gerçekleştirilecek operasyonla doktorlar sanatçı Arif Sağ'ın sol lobundaki kanserli bölge alınacak.
 
ARİF SAĞ'I DOKTORLARI 1.5 YIL ÖNCE UYARMIŞ

Sanatçı Arif Sağ'ın kanser ile teşhisinin doktorları tarafından yaklaşık 1.5 yıl önce tespit edilmesine ve kanser riskine karşı uyarılmasına rağmen usta sanatçı doktarların bu ikazlarını önemsemediği öğrenildi.

22 Mayıs Pazartesi günü kritik ameliyatı gerçekleştirilecek olan sanatçı Arif Sağ'ın psikolojisinin ve moralinin iyi olduğu belirtildi.
 

(Posta-Yaşar Can)

Ekleme Tarihi: 17 May 2017 12:55