Magazin Güncelleme Tarihi: 16 Haz 2017 02:34

Harun Kolçak hastaneye yattı

Geçtiğimiz yıl prostat kanseri nedeniyle ameliyat olan şarkıcı Harun Kolçak, yeniden hastaneye yattı.

Harun Kolçak hastaneye yattı

Prostat kanseri teşhisi sonrası ameliyat olan ve operasyon sonrasında bağırsaklarının enfeksiyon kapması nedeniyle uzun süre hastanede tedavi gören Harun Kolçak önceki gün yeniden hastaneye yatırıldı. 

Hastanede kaldığı süre boyunca sevenlerinden büyük destek gören Kolçak'ın yeniden hastaneye yatması korkuttu. Hastaneden çıkar çıkmaz son albümü üzerine yoğunlaşan ve birçok yerde de sahne alarak hayranlarıyla hasret gideren Harun Kolçak, önceki gün sosyal medya hesabından hasta yatağında yatarken çektiği fotoğrafını paylaştı. Bunu gören sanatçının hayranları büyük bir endişe yaşadı. 

Kolçak, sevenlerinin gönlünü ferahlatmak için bir video paylaştı ve durumunun gayet iyi olduğunu kontrol amaçlı geldiğini duyurdu. 

Kolçak, şunları söyledi: “Hastaneden görüntüleri özellikle paylaşıyorum… Her şeyin yolunda gittiğini sizlere göstermek için, birkaç gün süren rutin kontrollerim oluyor ben de bu süreci hastanede geçirmek istedim. Çünkü Ramazan sonrası yoğun bir konser maratonum olacak o yüzden de biraz dinlenmek adına bu kararı aldım. Her şey yolunda merak etmeyin, ilginize teşekkür ederim. Sizleri seviyorum”. 

Ekleme Tarihi: 16 Haz 2017 02:34