Magazin Güncelleme Tarihi: 13 May 2017 15:52

İbrahim Erkal'ın cenazesinde Arif Susam'ın dikkat çeken sitemi

Sanatçı İbrahim Erkal son yolculuğuna uğurlanırken, Marmara İlahiyat Camii hınca hınç doldu. Sanat dünyasından ise neredeyse kimse yoktu. Arif Susam duruma isyan etti.

İbrahim Erkal'ın cenazesinde Arif Susam'ın dikkat çeken sitemi

İstanbul Maltepe'deki evinin garajında 12 Nisan günü yerde bayılmış halde bulunan ve beyin kanaması şüphesi ile hastaneye kaldırılan sanatçı İbrahim Erkal'ın hayata tutunma mücadelesi yalnızca 30 gün sürdü. Geçtiğimi Perşembe akşamı hayata gözlerini sonsuz kadara yuman İbrahim Erkal'ın cenazesi Marmara İlahiyat Camii'nden uğurlanırken sanat dünyasından çok az kişinin olması dikkatlerden kaçmadı. Cenazede bulunan Türkücü Arif Susam bu vefasızlığa isyan etti

ARİF SUSAM VEFASIZLIĞA İSYAN ETTİ

Sanatçı İbrahim Erkal'ın cenaze namazına katılan şarkıcı Arif Susam, Erkal'ı tanıyan ama cenazede bulunmayan sanat dünyasına vefasızlıkları gerekçesiyle tepki gösterdi. Arif Susam, "Erkal'ın cenazesinde sanat dünyasından kimse yok. Merhumu böyle bir günde hatırlamayacaklarsa bu arkadaşlar ne zaman hatırlayacaklar" diye sitem etti.

ERKAL'IN CENAZESİ TÜRK BAYRAĞINA SARILI ŞEKİLDE CENAZE GETİRİLDİ

12 Nisan'da geçirdiği beyin kanaması sonrası günlerdir komada kalan ünlü sanatçı İbrahim Erkal, vefat ettiğinde henüz 50 yaşındaydi. Ünlü sanatçı Erkal için Üsküdar Altunizade'deki Marmara İlahiyat Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılında ve tören düzenlendi. Usta sanatçının cenazesi musalla taşına Türk bayrağına sarılı şekilde getirildi.

VATANDAŞ AKIN ETTİ CAMİ AVLUSU DOLUP TAŞTI

Sanat dünyası vefasızlık etse de hayranları ve sevenleri Erkal'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cenaze namazı için gelenler caminin avlusun dolup taşırdı. Ünlü sanatçının kardeşleri Abdullah ve Erdal Erkal kardeşler ile Erkal'ın eşi Filiz Akgün'ün amcası Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de taziyeleri kabul etti.

İBRAHİM ERKAL'IN EŞİNİN ÜZGÜN GÖRÜNTÜSÜ KAMERALARA YANSIDI

İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün'ün acısı henüz taze ve yüzündeki üzüntü kameralara yansıdı. Oğluyla beraber bir bankta oturarak taziyeleri kabul eden Filiz Akgün'ün bir hayli üzgün olduğu gözlemlendi

Ekleme Tarihi: 13 May 2017 15:52