Magazin Güncelleme Tarihi: 25 Nis 2017 12:15

İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu açıklandı! Durumu...

Maltepe'deki evinin garajında düşerek beyin kanaması geçiren ünlü türkücü İbrahim Erkal ameliyat olmuştu. Ameliyat sonrası ibr süredir yoğun bakımda tutulan sanatçı İbrahim Erkal için son sözü doktorlar söyledi.

İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu açıklandı! Durumu...

Albümleri ve besteleri ile bir dönemin şöhret isimlerinden şarkıcı İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu ile ilgili doktorların yaptığı açıklama ünlü türkücünün hayranlarını üzüntüye boğdu. Beyin kanaması nedeniyle ameliyat olan ve sonrasında yoğun bakıma alınan ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın herhangi bir yaşama belirtisi göstermediği açıklandı. Doktorların verdiği haberle ünlü şarkıcının sevenleri üzüntüye boğuldu..

BEYİNDEKİ KANAMA DURDU, ÖDEM DEVAM EDİYOR

Ünlü sanatçının tedavi gördüğü hastaneden yapılan yapılan açıklamada, İbrahim Erkal'ın yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğünü, beyninde gerçekleşen kanamanın durdurulduğunu açıkladı fakat beyindeki ödeminin devam ettiği ifade edildi.

İBRAHİM ERKAL MAKİNEYE BAĞLI YAŞIYORMUŞ

Hastaneden yapılan açıklamada sanatçı İbrahim Erkal'ın gerçekleştirilen günlük kontrollerinde, beynindeki oluşan ödemin gerilemediği ve kalbinin çalışmasına rağmen hayatını makineye bağlı olarak sürdürdüğü belirtildi.

Doktorlar ünlü sanatçının hayranlarından sağlığına kavuşması için dua etmelerini istedi. 

Ekleme Tarihi: 25 Nis 2017 12:15