Magazin Güncelleme Tarihi: 5 Haz 2017 01:21

Mustafa Ceceli'den eski eşi Sinem Gedik'e "Selin İmer" iması

Mustafa Ceceli ve eski eşi Sinem Gedik ile 3 milyon TL tazminat ve 12 milyon dolarlık ev karşılığı boşanması magazin gündeminden düşmüyor. Selin İmer ile aşk yaşayan ve evleneceğini açıklayan Mustafa Ceceli'ye hayranları "eşini aldattığı" düşüncesi büyük tepki gösterdi. Suskunluğunu bozan Ceceli eski eşi Sinem Gedik'i suçlamaya başladı.

Mustafa Ceceli'den eski eşi Sinem Gedik'e

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eski eşi Sinem Gedik'i evli olduğu dönemde Selin İmer ile aldattığı iddiasına sosyal medya uygulaması Instagram'dan ateş püskürdü. Mustafa Cececi, Sinem Gedik ile boşanma sürecinin Ocak ayında başladığı bilgisini verdi eski eşini gizlice Selin İmer ile fotoğraflarını almakla itham etti.Mustafa Ceceli'nin eski eşini kişisel bilgisayarından fotoğrafları gizlice aldığını ima eden suçlaması büyük tepki çekti. 

Muzhafakar kesimin son dönemde beğendiği ve desteklediği popçulardan Mustafa Ceceli, 9 yıl sonra boşandığı eşi Sinem Gedik'i, sevgilisi Selin İmer ile aldattığı iddilarını yalanladı. Ceceli, sevgilisi Selin İmer ile çekilen fotoğraflarını boşandığı 9 yıllık eşi Sinem Gedik'in kişisel bilgisayarından gizlice (ç)aldığını ima etti. 

CECELİ: "BEN BU KONUDA SUSTUKÇA ÇARPTIRDILAR"

Başarılı Popçu Mustafa Ceceli Instagram hesabından yaptığı zehir zemberek açıklamada eski eşini itham etti, mağdur olduğunu ima etti. Ceceli "Hakikat belki açığa çıkar " düşüncesi ile sustuğunu söyledi. Ceceli açıklamasında eski karısına yüklendi. Ceceli kendisinin sustukça olayın daha fazla çarpıtıldığını belirtti. Ceceli'ye göre "zaten zor" diye nitelediği bu boşanma sürecine dair "Yıllar boyunca süren fikir ayrılıkları sonunda çatırdattı önce evliliğimizi, ardı arkası kesilmeyen kavgalarımız da bizi kaçınılmaz sona getirdi.." dedi.  

2017 yılının başında Ocak ayında boşanma sürecinin başladığını duyuran Ceceli boşanma sürecinin "sanki bir haftada olup bitmiş" gibi yansıtıldığını belirtti. Mustafa Ceceli, eşi Seinem Gedik ile boşanma kararı aldıklarından çok sonra Selin İmer ilişkisinin başladığını ve Selin İmer ilişkisinin "sanki boşanma nedeni" gibi gösterildiğine vurgu yaptı. (Selin İmer ilişkisi başladığında Ceceli halem Sinem Gedik ile evliydi.) Mustafa Ceceli, Selim İmer fotoğraflarının medyaya kim ve kimler tarafından servis edildiğinin apaçık ortada olduğunu iddia etti. Ceceli'ye göre fotoğrafı servis edenin amacı Ceceli'yi karalamak... Ceceli'nin sözlerinin birinci şüphelisi olarak eski eşi Sinem Gedik düşünüldü

"KİŞİSEL BİLGİSYARIMA GİZLİCE GİRİLMİŞ"

Muhafazakar popçu prens Mustafa Ceceli kişisel bilgisayarına gizlice girilip e-postasından Selim İmer ile olan fotoğraflarının fotoğrafının aylar önce çekildiğini iddia etti. Bu sözlerle Mustafa Ceceli eski eşi Sinem Gedik'i ima ediyordu. Mustafa Ceceli, eski eşine gönderme yaptığı açıklamasında, fotoğrafların önceden alınıp "anlaşmalı boşanma protokolü"nde yer alan istekler yerine getiriline kadar bekletildiğini öne sürdü. Mustafa Ceceli "Daha fazlası çok fazlası var" dediği açıklamasında oğlunun gelecekteki psikolojisini düşündüğü için susmayı tercih edeceğini ve mücadelesini yasal yollardan çözüceğini anlattı. Mustafa Ceceli süreçte mağdur olduğu imasında da bulundu. 

"ŞİDDETLİ KARALAMAYA GÖNLÜM RAZI DEĞİL"

Mustafa Ceceli eski eşi Sinem Gedik ile şiddetli geçimsizlik yaşadığını ve şiddetli geçimsizlikle başlayan bu sürecin "şiddetli bir karalama" ile son bulmasına gönlünün razı olmadığını ifade etti. Mustafa Ceceli Instagram'dan yaptığu bu açıklamayı ileride daha acı şeyler yaşanmaması için yaptığını söyledi. Süreçten umutlu olduğunu ifade eden Ceceli sağduyunun ve vicdanların seslenişinin galip geleceğine inancının tam olduğunu kaydetti. Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in ünlü popçunun kendisini ima eden sözlerine ne cevap vereceği merak konusu oldu. 

Ekleme Tarihi: 5 Haz 2017 01:21