Magazin Güncelleme Tarihi: 1 Haz 2017 17:35

Mustafa Ceceli'nin Selin İmer'i açıklamasına eski eş Sinem Gedik'ten şok tepki

Son dönemde pop dünyasında şarkılarının ve bestelelerinin yanı sıra muhafakarlara yakın olması ile gözde olan şarkıcı Mustafa Ceceli, yaklaşık bir hafta önce 9 yıllık eşinden tek celsede boşanmıştı. Ceceli'nin adı Selin İmer ile çıktı ve evleneceklerini duyurdu. Bunun üzerine Ceceli'nin eski eşi Sinem de 12 milyon dolarlık evi satışa çıkardı.

Mustafa Ceceli'nin Selin İmer'i açıklamasına eski eş Sinem Gedik'ten şok tepki

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem eşinin bıraktığı 12 Milyon Dolarlık evi satışa çıkardı

Şarkıcı Mustafa Ceceli adının sosyetik güzel Selin İmer ile çıkması üzerine basına bir açıklama yaparak Selin İmer ile evleneceğini duyurmuştu. Ceceli'nin evlilik açıklamasının ardından henüz yeni boşandığı eşi Sinem harekete geçti.  Cecelinin eski eşi Sinem Hanım, evliyken oturdukları ve çocuğuyla kendisine kalan 12 milyon dolarlık evi satışa çıkardı.

Ünlü popçu Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi ve oğlunun annesi Sinem Hanım'dan 6 gün önce tek celsede 3 milyon lira tazminat ödeyerek boşanmıştı. Mustafa Ceceli, dün basına yaptığı açıklamada adı playboylarla anılan sosyetik güzel Selin İmer ile evleneceğini doğruladı.

CECELİ SELİN İMER'İ EKRANDAN ÜSTÜ KAPALI İTİRAF ETMİŞ

Mustafa Ceceli'nin 1,5 ay önce katıldığı Hülya Avşar'ın programında bugün yaşadıklarını ekranldan üstü kapalı olarak itiraf ettiği de ortayya çıktı. Programı sunan Hülya Avşar, Mustafa Ceceli'ye "Evliliğin sürmesi mi, yoksa her zaman bulamayacağın aşk mı?" diye sorduğu ve Ceceli'nin verdiği cevabın da itiraf niteliğinde olduğu iddia edildi.

CECELİ'DEN İMER'E: "NEYİM VARSA HER ŞEYİMİ BIRAKTIM SANA GELDİM"

Mustafa Ceceli programdaki cevabında "Olması gereken aşkı seçmek. Bütün her şeyini bırakacağın, 'neyim varsa her şeyimi bıraktım sana geldim' diyeceğin aşk olmalı" diye yanıtlamıştı. Ceceli'nin bu sözleri ünlü şarkıcının çok önce Selin İmer için eşini boşayacağının mesajını olarak verildiği  öne sürüldü. Ceceli'nin programdaki bu sözleri gün boyunca sosyal medyada paylaşılmıştı.

CECELİ'YE SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin dün sosyetik güzel Selin İmer ile evleneceğini duyurması sonrasında Ceceli fan'larından ünlü popçuya tepki yağdı. Kendilerini 'Cecelist' olarak adlandıran hayranları şarkıcı Mustafa Ceceli hakkında sosyal medyada binlerce eletirel yorum yaptı. Toplam 12 saatte yaklaşık 20 bin tweet atıldı ve Mustafa Ceceli Twitter'da TT oldu.

ESKİ EŞİ SİNEM GEDİK EVİ SATIŞA ÇIKARDI

Mustafa Ceceli ile ilgili bu konular konuşulurken diğer yandan Duymayan Kalmasın'ın programında başka bir iddia ortaya atıldı. Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in boşanma kararının ardından Mustafa Ceceli ile birlikte oturdukları evi 12 milyon dolara satışa çıkardığı öne sürüldü. Mustafa Ceceli ve eski eşi Sinem Gedik haberleri magazin gündemini bir süre daha meşgul edeceğe benziyor. 

Ekleme Tarihi: 1 Haz 2017 17:35