Magazin Güncelleme Tarihi: 31 May 2017 16:03

Mustafa Ceceli, Selim İmer sessizliğini bozdu: Evleniyoruz

Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi Sinem Hanım'dan tek celsede 3 milyon TL tazminat ödeyerek boşanmıştı. Ünlü Şarkıcının boşanmanın üzerinden çok geçmeden sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Sessizliğini ilk kez bozan Ceceli "Evleniyoruz" dedi.

Mustafa Ceceli, Selim İmer sessizliğini bozdu: Evleniyoruz

Eski eşi Sinem'den boşandıktan sonra playbolarla adı sık sık gündeme gelen sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşamaya başlayan Mustafa Ceceli son dönemde magazin basınının gündemi olmuştu. Hakkındaki iddialarla ilgili ünlü şarkıcı Ceceli ilk kez konuştu. Ceceli magazin medyasına yaptığı açıklamada "Selin ile aldığımız kararı sizinle de paylaşmak isteyoruz. Dönünce evleneceğiz" dedi.

9 yıllık eşi, oğlunun annesi Sinem Hanım'dan popçu Mustafa Ceceli 5 gün önce boşanmıştı. Ceceli'nin boşanmasının üzerinden birkaç gün geçmeden sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Hayranlarını şaşırtan Mustafa Ceceli'den Selin İmer ile ilgili ilk açıklama geldi.

CECELİ SELİN İMER'İ DOĞRULADI

Şarkıcı Mustafa Ceceli magazin medyasında ortaya çıkan aşk fotoğrafları sonrası Miami'ye gittiği biliniyordu. Mustafa Ceceli, Selin İmer ile ilgili sessizliğini ilk kez bozdu ve yaptığı basın açıklaması ile aşk yaşadıklarını doğruladı.

"DÖNÜNCE EVLENECEĞİZ"

Mustafa Ceceli açıklamasında şu sözlere yer verd: 

"Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz... Dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben  Amerika'dayım Selin ise  İstanbul'da. Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz... Dönünce evleneceğiz." 

Ekleme Tarihi: 31 May 2017 16:03