Magazin Güncelleme Tarihi: 8 Haz 2017 01:25

Oyuncu Ahmet Kural ile sanatçı Sıla'nın aşkı belgelendi

Sinemada Düğün Dernek gibi komedi filmlerinde başarılı karakterlere imza atan ve son dönemde yıldızı parlayan oyunculardan Ahmet Kural, pop müziğinde son dönemde yazdığı ve söylediği şarkılarla haklı bir şöhrete sahip şarkıcı Sıla'nın aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Oyuncu Ahmet Kural ile sanatçı Sıla'nın aşkı belgelendi

Magazin medyasının gündemine bomba gibi düşen iddia Sıla - Ahmet Kural'ın aşk yaşadığıydı. Oyuncu Ahmet Kural ve Şarkıcı Sıla aşkı sonunda belgelendi. 

İddialar sonrası sorulara muhatap olan Ahmet Kural ve Sıla çifti İddialarla ilgili sessiz kalmıştı. İkilinin birlikte ilk aşk fotoğrafı 'Aramızda Kalmasın' programında yayınlandı.. Ahmet Kural ile Sıla'nın Bodrum'da başbaşa çekilen fotoğrafı aşkın da belgesi oldu. 

Şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural ilk kez aşk yaşadıkları Bodrum'da görülmüştü. Bodrum'da görgü şahitlerinin iddiasına göre gizli gizli görüşen yeni aşıklar, romantik bir yemek yerken görüldü ve sonrasında iki sanatçı el ele tutuşup mekandan çıkarak yürümeye başladı. Yılın aşk bombasının tarafları Ahmet Kural ve Sıla ilişkileri ile ilgili şimdilik sessiz kalmayı tercih etti. Sıla ve Ahmet Kural'ın ilişkilerinin seyrine göre açıklayacak.

Ekleme Tarihi: 8 Haz 2017 01:25