Magazin Güncelleme Tarihi: 1 Haz 2017 14:52

Pınar Altuğ: Yağmur Atacan'ı kurşunlayan Galip Topsuz'dan korkmuyorum

Çocuklar Duymasın dizisi ile Türkiye'nin tanıdığı ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ı 3 yıl önce kurşunlayan kişinin serbest kalmasına isyan etti. Oyuncu Pınar Altuğ "O şahıstan korkmuyorum" diyerek de meydan okudu.

Pınar Altuğ: Yağmur Atacan'ı kurşunlayan Galip Topsuz'dan korkmuyorum

Oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan 3 yıl önce otomobilinde kurşun yağmuruna tutulmuştu. Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'ı kurşun yağmuruna tutan saldırgan Galip Topsuz'un akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilmişti. Galip Topsuz kısa bir süre önce kalmış ve saldırıyı Pınar Altuğ'a hayran olduğu için yaptığını ve kıskandığı için gerçekleştirdiğini ifade etmişti.   

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan'a silahlı saldırıyı gerçekleştiren Galip Topsuz'un serbest bırakılmasına isyan etti. Altuğ "O şahıstan korkmuyorum" diyerek de meydan okudu ve cesaretini ortaya koydu.

Pınar Altuğ saldırganın akli dengesinin yerinde olduğunu ve cezai ehliyetinin bulunduğunun raporlarda yer almasına rağmen saldırgan Galip Topsuz'un tahliye edilmesine itiraz ettiklerini söyledi. Pınar Altuğ, "Aklı dengesi ceza ehliyeti raporlarına rağmen ve mahkemece kesinleşen cezasına rağmen Galip Topsuz serbest kaldı." diye isyan etti.

"KOCAM ÖLÜMDEN DÖNDÜ"

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ açıklamasına şöyle devam etti: "Elbette bir kadın olduğum için korkmuyorum ama ailem adına çekiniyorum. Benim kocam ölümden döndü. Silah ateş alsaydı aramızda olmayabilirdi. Allah onu bize bağışladı." 

Ekleme Tarihi: 1 Haz 2017 14:52