Magazin Güncelleme Tarihi: 14 May 2017 20:37

Ünlü oyuncu Asuman Dabak İzmir'de kaza geçirdi

Oyuncu Asuman Dabak tatil için bulunduğu İzmir Çeşme Alaçatı yolunda trafik kazası geçirdi. Asuman Dabak kazayla ilgili "Karşı taraf yüzde yüz hatalı" dedi

Ünlü oyuncu Asuman Dabak İzmir'de kaza geçirdi

Oyuncu Asuman Dabak, tatil için gittiği İzmir'in Çeşme İlçesi Alaçatı yolunda trafik kazası geçirdi. Dabak hastanede ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi Kazayla ilgili basına açıklama yapan Asuman Dabak, "Kazada karşı taraf yüzde yüz hatalı" dedi.

Oyuncu Asuman dün geçirdiği trafik kazası sonrasında Çeşme Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi. Kazayla ilgili medya mensuplarını bilgilendiren Asuman Dabak, "İzmir Çeşme ilçesinde Alaçatı'ya arkadaşlarımın yanına gitmek için evimden çıktım. Çıktığımda yol bomboştu. Kaza yaptığım araç yan yoldan ana yola süratle çıktı. Ben aracımla sol şeritteyken araç aniden önüme çıktı. Ani manevra ile sağa doğru direksiyonu kırdım ve  önüme çıkan aracın arkasından çarptım. Çarpmanın etkisi ile aracım yolda savruldu ve hava yastıkları açıldı. Kaza anında çarpmanın şiddetiyle boynum koptu sandım. İyi ki emniyet kemerim takılıydı. Kaza sonrası Çeşme Devlet Hastanesi'ne gittik, boyunluk takıldı" diye konuştu.

Çeşme Devlet Hastanesinden sonra kaza ile ilgili ifade vermek için karakola gittiğini belirten Oyunca Asuman Dabak, "MOBESE kameralarında kaza görüntüsü tespit edildi. Çarptığım  aracın kırmızı ışıkta durmadığı ve ana yola çıktığı belirlendi. Kazada karşı taraf yüzde yüz hatalı. Ben de ünlü olduğum için araç sahibi kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyor. Karşı araçta alkol de tespit edildi. Edindiğim bilgiye göre birisinin ayağı kırılmış" diye konuştu.

Ekleme Tarihi: 14 May 2017 20:37