Magazin Güncelleme Tarihi: 11 Tem 2017 12:30

Ünlü popçu Mustafa Ceceli ve Selin İmer evlendi

9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan günler sonra sosyetik güzel Selin İmer'le aşk yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli, dün akşam İmer'le evlendi

Ünlü popçu Mustafa Ceceli ve Selin İmer evlendi

Geçtiğimiz mayıs ayında 9 yıllık eşi ve çocuğunun annesinden ayrılıp yeni bir aşka yelken açan Mustafa Ceceli, bir kez daha evlendi.

36 yaşındaki popçu ile sosyetik güzel Selin İmer, Çubuklu Vadi Konakları'nda aile üyelerinin katıldığı sade bir nikahla hayatlarını birleştirdi. 

SELİN İMER KİMDİR?

Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer'in kızları Selin İmer, 14 Ocak 1983’te doğdu. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları'nda orta öğrenimini tamamlayan sosyetik güzel, ABD'ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı. Yedi yıl yurt dışında hayatını sürdüren Selin İmer, ülkeye döndükten sonra pek çok isimle anıldı. Selin İmer'in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı. Kürk giydiği için ünlü isimler tarafından eleştirilen Selin İmer, "Şuna param yetmiyor’ desene! Hayvanı ben mi katlettim?" cevabını vererek büyük tepki çekmişti. 

Ekleme Tarihi: 11 Tem 2017 12:30