Medya Güncelleme Tarihi: 5 Haz 2017 02:17

Adana'da dudaklarına silikon yaptıran hemşire Merve Keleş'in son hali

Televizyon ekranlarına kendini doktor olarak tanıtan bayan kuaförüne yaptırdığı silikon nedeniyle "ördek dudak" olarak çıkan Adana'daki hemşire Merve Keleş tedavisi sonrası son halini sosyal medyada paylaştı.

Adana'da dudaklarına silikon yaptıran hemşire Merve Keleş'in son hali

Türkiye onu televizyonlardan tanıdı. Merve Keleş, 22 yaşında Adana'da hemşirelik yapan bir kadındı. Tüm Türkiye'nin gündemine gelmesine vesile olan olay kendini doktor olarak tanıtan bayan kuaförüne dudaklarını silikon yaptırması oldu.  Sağlık görevlisi Merve Keles ilk silikon operasyonu sonrası "ördek" dudakları şeklini alan dudakları ile ekranlardan şikayetini anlattı. Hemşire Merve Keleş,  dudaklarını kaybetme tehlikesi yaşadı.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Polikliniği'nde hemşire olan 22 yaşındaki Merve Keleş yaklaşık 2.5 ay önce internetten bulduğu kendini estetik uzman olarak tanıtan ve bayan kuaförlüğü yapan Soner G.'ye evinde silikon dolgu yaptırmıştı. Silikon operasyonundan hemen sonra Merve Keleş'in dudakları şişmeye başladı ve dudaklarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı Hastaneye başvuran Hemşire Merve Keleş, bir dizi ameliyat geçirdi ve ardından sağlığına yeniden kavuştu.

Olayda kusuru bulunan kuaför Soner G. kısa bir süre önce hırsızlıktan 5 yıl 3 ay hapis cezası aldığı için cezaevine gönderilmişti. 'Silikon' yaptırma olayı ile alakalı 4 kadın şikayette bulununca mahkeme kuaför Soner G.'nin "unvan dolandırıcılığı ve yaralama" suçundan tutuklu yargılanmasına karar verilmişti.

Hemşire Merve Keleş dudağının son halini de sosyal medya hesabından paylaştı ve takipçilerine mesaj vermeyi de ihmal etmedi. 

Ekleme Tarihi: 5 Haz 2017 02:17