Medya Güncelleme Tarihi: 22 Haz 2017 03:17

Ayşe Aral’a sevenlerinden hüzünlü veda

Pazartesi günü evinde fenalaşarak yaşamını yitiren Hürriyet’in Kelebek eki yazarı Ayşe Aral, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Ayşe Aral’a sevenlerinden hüzünlü veda

46 yaşında hayatını kaybeden Ayşe Aral, dün Zincirlikuyu Camisi’nde yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Kronik kalp rahatsızlığı bulunan ve yıllar önce kalp pili takılan yazarın cenazesinde taziyeleri annesi İnci Aral, kızı Begüm Korkmaz, kız kardeşi Ayça Aral ve eski eşi Savaş Korkmaz kabul etti.

Törene Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı ile eşi Ahmet Faralyalı, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ile eşi Osman Boyner, Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bilâ, Hürriyet Yayın Direktörü Fikret Ercan, Kelebek Yayın Yönetmeni Selim Akçin, Hürriyet yazarları Ertuğrul Özkök, Yalçın Bayer, Gülse Birsel ve Melis Alphan, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik ve Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rifat Ababay’ın yanı sıra medya, iş ve cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı.

Ayşe Aral’ın tabutunun üzerindeki “Biricik meleğimiz” yazılı çiçek demeti ile “Kızım güle güle annen” yazısı dikkat çekti. Ünlü karikatürist Tekin Aral’ın kızı ve karikatürist Oğuz Aral’ın da yeğeni olan Ayşe Aral, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

EVİNDE FENALAŞMIŞTI

Bir dönem “Beyaz Manşet” ve “Yetiş Ayşe” programlarını sunan Ayşe Aral, son dönemde Hürriyet’in günlük magazin eki Kelebek’te yazılar yazıyordu. Aral, geçtiğimiz pazartesi günü akşam saat 20.30 sıralarında evinde dinlenirken fenalaşmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Ekleme Tarihi: 22 Haz 2017 03:17