Medya Güncelleme Tarihi: 3 Haz 2017 04:33

Beyaz lakaplı Beyazıt Öztürk kararını verdi bırakıyor!

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'un (Beyaz Şov) sunucusu Beyazıt Öztürk, "bırakma kararı" aldığını duyurdu. Rumelihisarı’ndaki bir restorandan çıkarken mikrofonlara konuşan Beyazıt Öztürk şunları söyledi.

Beyaz lakaplı Beyazıt Öztürk kararını verdi bırakıyor!

Televizyon ekranlarının sevilen ismi ve çok sayıda filmde rol almış sunucu ve oyuncu Beyazıt Öztürk, Rumelihisarı’nda bir restorandan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Restoran çıkışından mutfak personeli ile hatıra fotoğrafı çektiren Şovmen Beyazıt Öztürk, oyunculuğu bırakacağını duyurdu.

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk, bu yıl Kanal D'de yayınlanan Beyaz Şov'un 21’inci yılını kutlayacakları bilgisini verdi. Gelecek sene Beyaz Şov (Beyaz Show) programının formatında değişiklikler yapacaklarını duyuran Beyazıt Öztürk, oyunculuğu “Beyaz Show’un çekimleri nedeniyle istemediğini ve oyunculuk çekimlerinin çok vaktini aldığını söyledi. Objektiflere "Böyle mutluyum” açıklamasını yapan Beyaz oyunculuk kariyerini de tamamen bıraktığını açıkladı

Beyazıt Öztürk Kimdir? Beyazıt Öztürk Nereli? Kaç Yaşında?

Televizyon ekranlarının sevilen ismi hayranları tarafından Beyaz olarak adlandırılan Beyazıt Öztürk sunuculuğunun yanı sıra aynı zamanda da komedi ustası. 1969 yılında Bolu'da dünyaya gelen Beyaz memur bir ailenin 2. çocuğu. Aslen Artvinli olan sanatçının baba tarafından Gürcü olarak biliniyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Beyazıt Öztürk sunuculuk, radyo programcılığı, oyunculuk ve müzik alanında çalışmalara sahip. 48 yaşındaki sanatçı bekar. Halen Cuma geceleri Kanal D ekranlarında Beyaz Show isimli eğlence programını yapıyor. 

Ekleme Tarihi: 3 Haz 2017 04:33