Medya Güncelleme Tarihi: 20 Kas 2017 13:50

Ertuğrul’un dönüşünden sonra obayı neler bekliyor?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş ‘Ertuğrul’ heyecan ve bol aksiyon dolu yeni bölümüyle ile 22 Kasım 2017 Çarşamba akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında olacak. Yeni bölümde Ertuğrul’un dönüşünden sonra obayı nelerin beklediği anlatılıyor.

Ertuğrul’un dönüşünden sonra  obayı neler bekliyor?

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul, obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hâkim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğunu öğrenerek Alpleriyle beraber Hanlı Pazar’a doğru dörtnala yola düşer.

Peki Ertuğrul, Hanlı Pazar’ın satışına mâni olabilecek mi? Satış anlaşması mühürlenmeden yetişebilecek mi? Dündar’a karşı tavrı ne olacak? Kendisine tuzak kuran Ares’e ne yapacak? Yokluğunda yaşanan gelişmeler karşısında nasıl davranacak?

Çavdar beylerini biat ettirip Hanlı Pazar’ı almaya giden Bahadır Bey, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Beyliği ve Hanlı Pazar’ı alabilecek mi? Ertuğrul ile aralarında nasıl bir münasebet gelişecek?

Tekfur Ares ve Emir Saadeddin, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Ertuğrul’a karşı ortak hareket etmeye devam edecekler mi? Yeni planları ne olacak? Ve Ertuğrul, Ares’e tuzak kurmasının bedelini ödetecek mi?

Diriliş ‘Ertuğrul’ yeni bölümüyle 22 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

KÜNYE

Tarih: Her Çarşamba saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında

Yapım: Tekden Film

Yapımcı & Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ

Yönetmen: Metin Günay

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ.

Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Burak Hakkı, Cemal Hünal, Esra Bilgiç, Gülsim Ali, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Osman Soykut, Murat Garipağaoğlu, Ertuğrul Postoğlu, Batuhan Karacakaya, Burçin Abdullah, Sera Tokdemir, Celal Al, Hakan Selim, Edip Zeydan, Melih Özdoğan, Yaman Tümen, Mert Soyer, Arda Öziri, Mehmet Emin Kadıhan ve Ayberk Pekcan

Ekleme Tarihi: 20 Kas 2017 13:50